iOS 11.2 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 2 a fost lansat astazi de catre Apple pentru iPhone si iPad dupa ce versiunea beta a fost oferita initial doar pentru iPhone X in weekend.

17

iOS 11.2 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind noua versiune a sistemului de operare pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. Vorbim despre un iOS 11.2 beta 2 pe care cei din Cupertino il ofera la doar o saptamana dupa ce au lansat versiunea finala a iOS 11.1, prima versiune beta a acestui bulid fiind oferita inca din weekend, dupa ce iPhone X a fost lansat in lumea intreaga.

Compania Apple nu a publicat deocamdata lista de schimbari pentru iOS 11.2 beta 2, insa probabil va anunta diverse rezolvari ale unor probleme de functionare si eventuale imbunatatiri pentru performantele generale. In versiunea iOS 11.2 beta 2 oferita pentru iPhone X inca din weekend am vazut doar o serie de wallpaper-uri noi special introduse pentru telefon, deci e putin probabil ca alte modificari sa fi fost facute.

iOS 11.2 beta 2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 2 este oferit deocamdata de catre compania Apple numai in versiunea beta pentru dezvoltatorii de aplicatii, astfel ca una public beta ar putea fi lansata maine. Daca aveti in continuare un profil beta de dezvoltator in telefoane, puteti face instalarea iOS 11.2 beta 2 din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software prin urmarea pasilor de pe ecran.

iOS 11.2 beta 2 a fost lansat impreuna cu watchOS 4.2 beta 2 si tvOS 10.2 beta 2.

iOS 11.2 beta 2