Face ID nu Functioneaza pe iPhone X cu Baterie Putina

iPhone X nu va permite folosirea Face ID daca procentajul bateriei scade sub o anumita valoare predefinita de catre compania Apple, conform celor din Cupertino.

Face ID nu va functiona pe iPhone X daca nivelul de energie al bateriei scade sub un anumit procent, confirma compania Apple intr-un document de suport publicat recent. Conform celor de la Apple, iPhone X nu va mai permite folosirea Face ID daca avem mai putin de 10% din energia bateriei disponibila pentru telefon, deci atunci va trebui sa folosim codul de acces.

Practic, noua camera TrueDepth din Face ID pare sa aiba nevoie de destul de multa energie, din moment ce nu va functiona pe iPhone X daca nivelul bateriei scade sub aceasta valoare. Touch ID din vechile modele ale iPhone nu are asemenea limitari impuse de catre compania Apple, asa ca vorbim despre ceva complet nou pentru Face ID din iPhone X.

iPhone X ne readuce practic “in epoca de piata” a deblocarii telefoanelor mobile cand energia din baterie scade sub nivelul de 10%, iar compania Apple nu ne-a pregatit pentru asta. De ce exista aceasta limitare impusa de catre Apple pentru folosirea Face ID nu stie nimeni deocamdata, insa probabil ca jurnalistii americani vor pune si aceasta intrebare.

iPhone X cu un Face ID care functioneaza pentru doar 90% din timpul de utilizare nu este un telefon de care sa te poti bucura complet, iar in Android nu exista asemenea limitari. As vrea sa cred ca Apple va elimina aceasta limitare pentru iPhone X si Face ID candva, insa cred ca imi fac sperante desarte.

“Este posibil să trebuiască să introduci codul de acces sau ID-ul Apple în loc să utilizezi funcționalitatea Face ID în următoarele situații: dacă nivelul de încărcare a bateriei este mai mic de 10%.”

face id iphone x baterie