Samsung Ironizeaza iPhone X intr-o Reclama

Samsung ironizeaza iPhone X intr-o noua reclama, insa nu uita de fanii Apple care l-au asteptat la cozi lungi, sau de vechile modele de telefoane iPhone.

Samsung ironizeaza iPhone X si fiecare nou model important al iPhone intr-o reclama lansata in cursul noptii trecute, promovand Samsung Galaxy Note 8, primul semn de disperare al coreenilor. Samsung incepe cu iPhone 2G, primul model al iPhone de la care a inceput sa copieze pentru ca altfel n-ar fi avut vreodata capacitatea de a lansa vreun telefon mobil inteligent pe piata.

Samsung merge in continuare cu ironizarea iPhone 3GS pentru lipsa spatiului de stocare pentru a face poze si a instala aplicatiile dorite de catre utilizatori. Mergand mai departe, iPhone 5S este ironizat de catre Samsung pentru lipsa suportului pentru stylus, iar iPhone 7 pentru faptul ca nu rezista la apa, desi in teste a rezistat mai bine decat telefoanele Samsung.

iPhone X are parte de cea mai comica ironie dintre toate, Samsung prezentand un fan Apple care are o tunsoare cu decupaj si asteapta lansarea noului telefon mobil. Aceasta este cu siguranta cea mai buna aluzie de pana acum pentru o schimbare proasta facuta de catre Apple pentru iPhone, insa ramane de vazut cine va invata de aici.

Samsung reactioneaza cu reclame de acest gen de fiecare data cand se simte amenintata de vreun telefon mobil nou lansat pe piata, iar cam asta se intampla cu iPhone X. Este cunoscut faptul ca iPhone X este asteptat de foarte multa lume si ca vanzarile Samsung sunt in pericol de a scadea radical, asa ca e normal sa vedem compania coreeana reactionand asa.

https://www.youtube.com/watch?v=R59TevgzN3k