iPhone X vs Galaxy S8 – Care rezista la Inghet ?

iPhone X si Samsung Galaxy S8 trec printr-un test al inghetului care dezvaluie o posibila problema majora pentru noul telefon al companiei Apple.

iPhone X si Samsung Galaxy S8 apar astazi intr-un test foarte interesant care are menirea de a ne arata care dintre cele doua telefoane mobile rezista cel mai bine la inghet. Vorbim despre un test foarte simplu, iPhone X si Samsung Galaxy S8 fiind plasate in recipiente cu apa si lasaate peste noapte intr-un congelator pentru a vedea cum functioneaza dupa dezghet.

iPhone X functioneaza dupa ce a fost inghetat, insa prima problema vizibila sta in faptul ca Face ID refuza sa mai functioneze pe telefonul celor de la Apple. Ecranul functioneaza in continuare, dar afiseaza diverse dungi si linii neobisnuite, iPhone X parand a fi aproape de a ceda complet, dar poate ca asta era de asteptat de la un asemenea test.

iPhone X se incarca desi ecranul pare sa fi fost afectat serios de inghet, insa partea interesanta este ca Samsung Galaxy S8 a fost si el scos functional din bucata de gheata. Conform celui care a facut testul, Samsung Galaxy S8 a ramas permanent deschis in timpul testului, spre deosebire de iPhone X, care s-a inchis la un moment dat.

Samsung Galaxy S8 functioneaza fara probleme dupa ce a fost inghetat, iPhone X avand probleme mari cu ecranul, dar si un Face ID care nu mai poate fi utilizat. Dupa cateva minute de incarcare, iPhone X a cerut o reinstalare a sistemului de operare, dar aici s-a cam oprit totul pentru ca incercarea de a il reporni a esuat, telefonul nefiind recunoscut de calculator, in timp ce ecranul a murit complet.

Ca sa fiu complet sincer, e posibil ca iPhone X sa aiba probleme mari in conditii de frig extrem, dar asta vom afla abia la inceputul anului viitor cand vom avea temperaturi de minus 20/30 de grade.