iPhone X – Cum Cresti Autonomia Bateriei

iPhone X poate avea aplicate unele modificari care permit cresterea autonomiei bateriei peste ceea ce ofera in mod obisnuit telefonul celor de la Apple.

iPhone X este primul telefon Apple care are ecran OLED integrat, cei din Cupertino reusind sa ofere cel mai bun ecran pentru smartphone, conform expertilor in testarea acestui tip de componente. iPhone X are un ecran OLED care ar trebui sa consume si mai putina energie decat unul LCD, iar acest lucru se dovedeste a fi in totalitate adevarat, mai ales daca il ajutam putin cu setarile pe care le facem pentru telefon.

iPhone X poate oferi o autonomie foarte buna daca ecranul OLED afiseaza in principal culori negre, sau apropiate de aceasta, totul stand in tehnologia folosita pentru a crea ecranul. Este arhicunoscut faptul ca ecranele OLED necesita mult mai putine resurse energetice decat cele LCD pentru a afisa culoarea neagra, iar acesta este un lucru foarte bun pentru cei care vor sa aiba autonomie mai buna.

iPhone X – cum aresti autonomia bateriei

iPhone X va oferi o autonomie excelenta daca activam pentru ecran functia greyscale, tonuri de gri, impreuna cu inversarea inteligenta a culorilor, functia Low Power Mode si utilizam un wallpaper negru. Aceasta combinatie poate aduce o crestere substantiala a autonomiei bateriei pentru iPhone X indiferent de aplicatia pe care o folosim, dar desigur ca trebuie sa renuntam la majoritate aculorilor pe care le afiseaza ecranul.

iPhone X permite activarea unora dintre setari din Settings > General > Accessibility, Configurari > General > Accesibilitate, unde veti cauta sectiunea pentru Adaptari Afisaj si activati Filtre de culoare pentru a avea tonuri de gri. In aceeasi sectiune puteti activa si inversarea inteligenta a culorilor din meniul Inversare Culori, iar Low Power Mode, Mod Consum Redus, il puteti activa din meniul cu informatii despre consumul bateriei.

Un wallpaper negru pentru iPhone X puteti gasi oriunde pe internet, asa ca va puteti juca cu toate aceste setari pentru a vedea daca rezultatul va este pe plac, sau nu.