Jony Ive: iPhone X va face Lucruri pe care NU vi le Imaginati

Jony Ive sustine ca peste 1 an, iPhone X va putea face o multitudine de lucruri grozave pe care nici macar nu ni le putem imagina in acest moment.

Jony Ive, omul care a creat design-ul pentru iPhone X si multe alte produse Apple, a vorbit intr-un interviu recent despre evolutia pe care o va avea telefonul companiei Apple in urmatorul an. Jony Ive a vorbit despre iPhone X intr-un interviu acordat unei reviste americane la aproape o saptamana dupa ce telefonul a fost lansat oficial pe pietele din cateva zeci de tari de pe planeta de catre Apple.

Jony Ive sustine, dupa cum cu siguranta stiti deja, ca intraga functionalitate a iPhone X este determinata de software, iar asta din cauza faptului ca ecranul acopera intregul panou frontal al carcasei. Asta inseamna ca Apple poate modifica functionalitatea iPhone X in mult mai multe moduri decat putea cand iPhone-urile aveau butoane fizice, dar cu siguranta foarte multa lume stie deja acest lucru.

“I’ve always been fascinated by these products that are more general purpose. What I think is remarkable about the iPhone X is that its functionality is so determined by software. And because of the fluid nature of software, this product is going to change and evolve.”

Jony Ive sustine ca iPhone X va evolua atat de mult in urmatorul an, incat va face o varietate de functii pe care in momentul de fata nu nile putem imagina ca fiind posibile pentru acest produs. iPhone X se va schimba si va evolua in urmatorul an, conform lui Jony Ive, deci pentru iOS 12 compania Apple gandeste schimbari software care vor imbunatati radical functionalitatea noului telefon mobil al americanilor.

Jony Ive: iPhone X va face Lucruri pe care NU vi le Imaginati

Jony Ive iPhone X Lucruri Imaginati

iPhone X este vanzut de catre Jony Ive ca un obiect care reprezinta un punct semnificativ de schimbare in istoria companiei Apple de a lansa telefoane mobile pentru fanii din lumea intreaga. Acest lucru este adevarat, pentru ca iPhone X este primul model al iPhone care este controlat in proportie de peste 90% folosindu-i doar ecranul, compania Apple avand control aproape total asupra a ceea ce facem doar din atingeri.

“In 12 months’ time, this object will be able to do things that it can’t now. I think that is extraordinary. I think we will look back on it and see it as a very significant point in terms of the products we have been developing.”

Daca ar fi sa imi dau cu parerea, as spune ca Apple pregateste foarte multe functii bazate pe realitate augmentata care vor creste functionalitatea iPhone X pentru clientii sai. Desigur ca totul ar fi bazat doar pe trucuri software pe care cei de la Apple le-ar putea folosi pentrua ne genera impresia ca avem parte de functii grozave in iPhone X, insa e greu de spus ce-ar putea fi atat de exceptional pregatit.

iPhone X ar putea avea functii noi integrate prin camera TrueDepth, dar aici nimeni nu stie exact ce-ar putea fi, separat de animarea de rahatei folosind expresiile noastre faciale. Jony Ive vorbeste avand in minte informatii la care noi nu avem acces, asa ca este interesant de vazut ce anume ar putea aduce iPhone X atat de grozav incat sa ne “dea pe spate” in comparatie cu ceea ce ofera compania Apple acum.

Voi ce functii noi si neintalnite credeti ca va avea iPhone X intr-un an ?