Iata ce suma Colosala de Bani are Apple in Conturi

Apple si-a marit rezerva monetara in T3 2017, compania americana reusind sa mai adune peste 10 milairde de dolari multumita profitului inregistrat in aceasta perioada. Adunand si aceasta suma la totalul celor de la Apple, vorbim despre 261.5 miliarde de dolari care formeaza rezerva monetara a companiei Apple in momentul de fata.

Apple are o rezerva monetara de 261.5 miliarde de dolari, insa doar o parte dintre acesti bani sunt reprezentanti de lichiditati, cealalta parte fiind formata din investitii pe termen mediu si lung. In total, compania Apple are o rezerva monetara care depaseste PIB-ul Romaniei pentru peste un an si jumatate, majoritatea banilor provenind din vanzarea iPhone.

Majoritatea acestei rezerve monetare se afla totusi in afara SUA, mai exact, 246 miliarde din intreaga suma, cei de la Apple tinand banii in conturi din diverse paradisuri fiscale. Fie ca vorbim despre cele din Europa, Asia, sau alte zone de pe glob, Apple isi tine banii in locatii in care plateste impozite foarte mici pentru incasarile si profitul inregistrate.

Nu mai este un secret pentru nimeni ca Apple face si are foarte multi bani, singurul secret ramane doar in ceea ce priveste impozitele pe care le plateste in baza a tot ceea ce castiga.

suma Bani Apple Conturi