iPhone X – Noi Probleme cu unul din Difuzoare

iPhone X are noi probleme raportate de catre utilizatori, de aceasta data unul dintre difuzoare fiind cel care creeaza neplaceri pentru clientii Apple.

iphone x probleme difuzoare

iPhone X are noi probleme cu unul dintre difuzoare raportate de catre clientii companiei Apple, acestea adaugandu-se la cele raportate in cursul saptamanii trecute pentru telefon. Conform clientilor companiei Apple, difuzorul de sub camera TrueDepth bazaie si emite sunete distorsionate atunci cand volumul este setat la valoarea maxima, aceasta putand fi o problema destul de mare pentru cei care asculta muzica la difuzoarele stereo.

Problema apare si cand un apel telefonic este comutat pe difuzorul extern al telefonului, insa volumul trebuie sa fie setat la o valoare mare pentru ca problema sa poata fi auzita. Din pacate, pentru unii utilizatori ai telefonului, se pare ca problema este auzita inclusiv cand volumul este setat la 50% din valoarea sa maxima, astfel ca exista sansa ca unele unitati sa aiba difuzoarele defecte, iar ele ar trebui inlocuite de Apple.

iPhone X are noi probleme cu unul dintre difuzoare

Apple a inlocuit telefonul unui client care s-a prezentat cu problema intr-un Apple Store, deci pentru unele persoane exista totusi posibilitatea de a rezolva rapid problema prin vizitarea unui magazin. Problema este ca desi telefonul a fost inlocuit, problema nu a fost rezolvata, deoarece unitatea avea un difuzor care reda sunetele la fel, dar nu este neaparat obligatoriu ca toata lumea sa aiba aceeasi experienta.

“Yeah, it’s the top speaker for me. It seems to be rattling/clipping when playing anything at high volume, even if it’s just someone talking. I even got my phone replaced yesterday, but the new unit has the same issue.”

iPhone 8 a avut o problema similara dupa ce a fost lansat de catre compania Apple, insa ea aparea doar in timpul apelurilor telefonice si doar daca nu era comutat difuzorul extern. Acea problema a fost rezolvata de catre compania Apple cu o actualizare a iOS 11 si e posibil ca aceasta observata pentru iPhone X sa aiba parte de o rezolvare similara, insa totul depinde de ceea ce intentioneaza sa faca Apple.

iPhone X are probleme cu ecranele care fie afiseaza dungi verzi, fie nu raspund la comenzi, fie se actioneaza singure, insa acum descoperim ca asta e doar o parte din tot.