iPhone X – Dungile Verzi pe Ecran sunt noua Marea Problema

iPhone X afiseaza dungi verzi pe ecranul OLED implementat de catre compania Apple, acestea aparand din senin pentru unii dintre clientii americanilor.

34

iPhone X afiseaza dungi versi pe ecranul OLED, iar zilele trecute v-am prezentat o serie de imagini in care aceasta problema era raportata de catre utilizatorii din lumea intreaga. Ei bine, intre timp presa de pe glob s-a trezit si a descoperit problema, asa ca acum cei de la Apple vad ca peste tot dungile verzi pe care ecranul OLED al iPhone X le afiseaza pe unele ecrane ale telefoanelor utilizatorilor mai putin norocosi.

iPhone X are raportata aceasta problema de catre o gama foarte variata de utilizatori, atat pe website-urile de socializare, cat si pe forumurile de discutii ale Apple, deci compania stie despre ea. Vorbim despre o problema a ecranelor OLED pe care am vazut-o si la seria Samsung Galaxy S7, dungile verzi de la iPhone X avand culori diferite in cazul altor telefoane, problema fiind raportata si in anii trecuti.

iPhone X – dungile verzi pe Ecran sunt noua mare problema

iPhone X este totusi mult mai important decat celelalte modele de telefoane care au avut aceasta problema, asa ca presa o va exagera pana cand Apple va raspunde intr-un fel, sau altul. Deocamdata Apple nu spune nimic despre problema dungilor verzi ale ecranului iPhone X, ea fiind anormala, insa americani inlocuiesc orice fel de unitati care sunt afectate de aceasta problema, asa ca utilizatorii ies intr-un final multumiti.

iPhone X este foarte scump si asteptarile sunt foarte mari ca telefoanele sa fie perfecte, insa e imposibil sa faci asta cand tehnologia utilizata pentru ecrane are la baza probleme de acest gen. Singurul lucru pe care il poate face Apple este sa inlocuiasca unitatile iPhone X care afiseaza dungi verzi pe ecran, iar acest lucru se intampla, dar n-ar strica sa vedem si un raspuns oficial de la companie pentru problema.

iPhone X Dungi Verzi Ecran Problema