Apple Watch – Cate Unitati s-au Vandut in T3 2017 ?

Apple Watch a avut parte de un T3 2017 plin de vanzari extrem de bune, compania Apple bucurandu-se de o evolutie excelenta pentru ceasul sau inteligent.

Apple Watch a avut parte de in T3 2017 foarte bun, conform companiei Apple, aceasta afirmand ca vanzarile produsului au crescut cu 50% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Vorbim despre o realizare impresionanta pentru cei din Cupertino, insa acum aflam si o estimare privind aceste vanzari, pentru ca Apple nu publica oficial cifre.

Conform celor de la Canalys, Apple Watch ar fi inregistrat vanzari de 3.9 milioane de unitati in T3 2017, iar 800.000 dintre acestea ar fi doar versiunea 4G lansata in septembrie. Da, ati citit bine, Apple Watch 3 4G, care este disponibil si in Romania in aceasta pagina doar in versiunea Wi-Fi, s-a vandut extrem de bine, insumand peste 20% din vanzarile totale.

Apple Watch 3 4G este disponibil in mai putin de 10 tari, deci vanzarile sunt surprinzator de mari, cererea urmand a creste serios dupa ce va avea loc lansarea si in alte piete. Apple Watch este cel mai bune vandut smartwatch inca din trimestrul fiscal urmator lansarii, adica din T2 2015, dar este si unul dintre cele mai bine vandute wearable-uri in momentul de fata.

Analistii plaseaza Apple Watch in topul celor mai bine vandute wearable-uri in T3 2015, insa e greu de spus cata dreptate au, mai ales ca diferenta fata de Xiaomi si Fibit este mica. As spune ca Apple e foarte aproape de a intrece Xiaomi si Fitbit in vanzarile de wearable-uri, dar nu cred ca a depasit vreuna dintre cele doua companii deocamdata.

Partea interesanta este ca Samsung si Huawei au vanzari atat de mici incat abia incap in top.

„Apple retook the lead in the wearable band market in Q3 2017, with shipments of 3.9 million. It posted its strongest quarter so far in 2017, thanks to the release of the Apple Watch Series 3. Xiaomi and Fitbit, which shipped 3.6 million and 3.5 million wearable bands respectively”

Apple Watch vanzari

Articolul precedentApple Dezvolta iPhone cu Camera 3D Duala
Articolul următoriOS 11.2 beta 3 vs iOS 11.1.1 – care e mai Rapid ?
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.