Apple Watch 3 4G a salvat Viata unei persoane

Apple Watch 3 4G a salvat viata unui barbat care a avut un accident nautic si se afla in mijlocul unei zone pline de rechini periculosi.

Un Apple Watch 3 4G a salvat viata detinatorului care il folosea in momentul in care a decis sa faca kitesurfing in California, ceasul celor de la Apple dovedindu-se af i de un real ajutor. Barbatul in varsta de 49 de ani conducea un fel de skijet in momentul in care un val l-a aruncat de pe ambarcatiune, fiind in imposibilitatea de a mai ridica zmeul deasupra apei.

Problema cea mai mare in acel punct statea in faptul ca barbatul era la o mila distanta de plaja de pe care plecase, iar in respectiva zona au fost semnalati rechini care au atacat oameni. Dupa 20 de minute petrecute in apa in tentativa de a reveni la mal, barbatul a renuntat la idee din cauza echipamentului grue pe care-l avea si a decis sa se foloseasca de Apple Watch 3 4G.

Conform acestuia, ceasul sau avea semnal surprinzator de puternic in momentul in care a decis s aplaseze un apel la serviciile de urgenta pentru a cere ajutorul si a fi salvat. Barbatul a fost salvat de autoritatil, insa inainte de a le suna folosind Apple Watch 3 4G, a plasat un apel catre familia sa, de la care a si primit numarul de telefon pentru a cere ajutorul autoritatilor, deci smartwatch-ul a fost de mare ajutor.

Desigur ca Tim Cook a primit un email de la clientul care i-a povestit toata intamplarea, iar presedintele Apple i-a spus doar ca se bucura ca Apple Watch 3 4G l-a tinut in siguranta.

“I was out learning to foil on a light wind, and was cruising along, proud of myself, and realized I was quite a way offshore. I realized I needed to get everything together and start swimming to shore, which was difficult as I had a lot of gear with me. I was really surprised that I had a strong signal, so I called my kids, and said ‘don’t worry. I realized I had my watch – so called the Ventura Harbor Patrol, explained my situation and asked for help.”

Apple Watch 3 4G viata