Prima Pagina Apple Watch Apple Watch 3 4G a salvat Viata unei persoane

Apple Watch 3 4G a salvat Viata unei persoane

Apple Watch 3 4G a salvat viata unui barbat care a avut un accident nautic si se afla in mijlocul unei zone pline de rechini periculosi.

Un Apple Watch 3 4G a salvat viata detinatorului care il folosea in momentul in care a decis sa faca kitesurfing in California, ceasul celor de la Apple dovedindu-se af i de un real ajutor. Barbatul in varsta de 49 de ani conducea un fel de skijet in momentul in care un val l-a aruncat de pe ambarcatiune, fiind in imposibilitatea de a mai ridica zmeul deasupra apei.

Problema cea mai mare in acel punct statea in faptul ca barbatul era la o mila distanta de plaja de pe care plecase, iar in respectiva zona au fost semnalati rechini care au atacat oameni. Dupa 20 de minute petrecute in apa in tentativa de a reveni la mal, barbatul a renuntat la idee din cauza echipamentului grue pe care-l avea si a decis sa se foloseasca de Apple Watch 3 4G.

Conform acestuia, ceasul sau avea semnal surprinzator de puternic in momentul in care a decis s aplaseze un apel la serviciile de urgenta pentru a cere ajutorul si a fi salvat. Barbatul a fost salvat de autoritatil, insa inainte de a le suna folosind Apple Watch 3 4G, a plasat un apel catre familia sa, de la care a si primit numarul de telefon pentru a cere ajutorul autoritatilor, deci smartwatch-ul a fost de mare ajutor.

Desigur ca Tim Cook a primit un email de la clientul care i-a povestit toata intamplarea, iar presedintele Apple i-a spus doar ca se bucura ca Apple Watch 3 4G l-a tinut in siguranta.

“I was out learning to foil on a light wind, and was cruising along, proud of myself, and realized I was quite a way offshore. I realized I needed to get everything together and start swimming to shore, which was difficult as I had a lot of gear with me. I was really surprised that I had a strong signal, so I called my kids, and said ‘don’t worry. I realized I had my watch – so called the Ventura Harbor Patrol, explained my situation and asked for help.”

Apple Watch 3 4G viata

 • Collapse

  mai nou, Apple Watch iti ofera siguranta!

 • Collapse

  Ma bucur ca a fost salvat

 • Srb Srb

  Apple salveaza vieti !!
  Samsonistii doar nu cred asta ca sunt naivi si traiesc sub o roca sau in pesteri fara ursi

 • Marius Unid

  Buna reclama…si doar atat! 🙂

 • Srb Srb

  Te-ai udat

 • VYC

  De notat srb. Nu uita sa scoti apple watch-ul de la mana cand vrei sa t arunci de pe pod in apa. Poate ai remuscari datorita modestiei tale. 😂😂 si nu de alta dar daca porti ceasul o sa fii salvat. 😊

 • menthol20h

  Nice one, VYC! Srb asta ori e nebun, ori e nebun!

 • Srb Srb

  nu am apple watch…pacat ca nu stiai asta inainte sa incerci ceva..

 • Srb Srb

  cam esti traumatizat cu asta…ai avut un caz de nebunie in jurul tau?familie anturaj?

 • VYC

  Nici sa nu-ti cumperi atunci. Nimeni de aici nu doreste asta. Eu zic sa umblii mai mult pe poduri cu ultimul model de mercedes pe care-l detii 😂😂😂. Nu uita. Tine usile incuiate.

 • Razvan

  Vrajeala

 • gica

  Mai Srb, mai tampitule, Samsung produce echipament medical. Asta salveaza vieti ,prostovane. Apple ,doar cacanari ca tine.