Black Friday eMAG – Cum Afli CAND INCEPE

Black Friday eMAG va incepe pe 17 noiembrie, dar ora este cea care va intereseaza, asa ca acum stiti cand trebuie sa fiti treziti pentru a nu rata reducerile.

Black Friday eMAG este cel mai asteptat eveniment dintre toate cele de Black Friday 2017 din Romania, iar in aceasta pagina vor fi disponibile absolut toate promotiile pentru noi. Vorbim despre 2 milioane de produse, da ati citit bine, pe care eMAG le va avea disponibile cand incepe Black Friday pentru clientii din Romania, oferta fiind una neasteptat de buna, chiar si de cei interesati de promotii.

Pentu ca Black Friday eMAG este cel mai asteptat eveniment dintre toate, vei dori cu siguranta sa afli chiar in momentul in care incep promotiile pentru toti romanii. Ei bine pentru a face asta, cei de la eMAG recomanda instalarea aplicatiei de Black Friday pentru a primi o notificare in momentul in care se da drumul la reducerile din cadrul magazinului online.

Problema este ca aplicatia are deja sute de mii de utilizatori, iar asta inseamna ca notificarile vor ajunge greu la oameni in momentul in care incepe Black Friday eMAG. In aceasta idee, e foarte posibil sa ratati reducerile foarte importante, mai ales ca website-ul nu va functiona chiar pentru toata lumea de la inceput, asa cum se intampla in cam fiecare an.

Black Friday eMAG – Cum Afli CAND INCEPE

Toata lumea stie cat de importante sunt promotiile pentru romani, inclusiv reprezentantii magazinului, dar chiar si asa, nu pot livra sute de mii de notificari in acelasi moment. Totul se va face treptat, asa ca daca vreti sa fiti 100% siguri ca nu ratati o promotie excelenta din aceasta pagina, va recomand sa urmariti cand incepe Black Friday eMAG si pe iDevice.ro pentru a fi notificati la timp cand incepe.

Cand incepe Black Friday eMAG veti fi notificati imediat de aplicatia iDevice.ro, care nu are la fel de multi utilizatori abonati, dar si prin sistemul de notificari Push pentru desktop. Practic, trebuie doar sa nu dormiti in dimineata zilei de 17 noiembrie, cand incepe Black Friday eMAG, pentru ca veti sti cu siguranta momentul exact in care puteti cumpara produsele dorite.

Ora exacta la care incepe Black Friday eMAG va fi cel mai probabil divulgata maine si va voi notifica printr-un articol dedicat, asa ca urmariti cu mare atentie iDevice.ro.

Black Friday eMAG cand incepe