Prima Pagina Black Friday Black Friday 2017 – Cum Castigi un iPhone X

Black Friday 2017 – Cum Castigi un iPhone X

Black Friday 2017 te ajuta sa castigi un iPhone X in timp ce-ti faci cumparaturile si profiti de promotiile de pana la 90% disponibile in magazin.

Black Friday 2017 vine cu o promotie foarte interesanta la un magazin online din Romania, mai exact acesta ofera un iPhone X drept cadou pentru cei care cumpara de la el. Vorbim despre un concurs foarte interesant desfasurat in aceasta pagina de Black Friday 2017, telefonul iPhone X urmand a fi oferit unui noroc dupa ce evenimentul de reduceri se va termina.

Vorbim despre o campanie care este desfasurata intre 13 noiembrie si 19 noiembrie, deci este deja valabila, cei de la Quickmobile urmand a oferi un iPhone X gratuit de Black Friday 2017. Aceasta este prima promotie de acest gen pe care o vedem pentru un eveniment Black Friday din Romania, asa ca va fi cu siguranta foarte mare interes pentru telefon.

iPhone X nu va avea parte de reduceri in cadrul evenimentului Black Friday 2017 in Romania, asa ca sa vedem telefonul oferit gratuit este ceva cu adevarat inedit in momentul de fata. In aceasta pagina puteti gasi informatii despre modul in care puteti intra in cursa pentru a-l castiga, asa ca trebuie sa fiti doar vigilenti pentru a fi siguri ca nu pierdeti aceasta ocazie.

Black Friday 2017 – Cum Castigi un iPhone X

Black Friday in Romania va aduce la acest magazin promotii de pana la 90% la o gama foarte variata de produse, asa ca veti avea cu siguranta ce sa gasiti pentru a face o achizitie. Nu exista limita de comanda pentru cumparaturi care sa va bage in cursa de a castiga un iPhone X de Black Friday 2017, dar nici valoarea comenzilor mari nu va ajuta in vreun fel pe cineva.

Intr-o campanie de reduceri atat de variata in Romania pentru acest eveniment, e interesant sa vedem ca exista si magazine care ofera promotii de acest gen pentru cei interesati. Veti gasi tot ceea ce trebuie sa stiti in aceasta pagina si va puteti bucura de preturile promotionale cu sansa de a castiga cel mai dorit telefon mobil al momentului, recomandarea mea fiind sa profitati de ocazie.

Asadar, cine vrea sa castige un iPhone X ?

castiga iPhone X black friday 2017

 • Dan Mihai

  Mersi de pont!

 • amfetamin

  Eu nu înțeleg,odată zice ca trebuie sa plasezi o comanda și sa o ridici de la curier ca sa particip,după aia ca participarea nu este condiționata de achiziția vreunui produs! Pana la urma cum e? Citat din regulament:
  “4.1. Pentru a participa la Campanie, orice persoana interesata trebuie sa plaseze minim o comanda si sa o ridice de la curier in perioada 13.11.2017-19.11.2017. Nu vor participa la tragerea la sorti persoanele care returneaza produsele comandate. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs.”

 • amfetamin

  Pe pagina lor de Facebook cineva a pus exact aceasta întrebare,iată și răspunsul lor:
  “Quickmobile
  Buna ziua Ilea Cristian,
  Iti multumim de intrebare. Ultimul paragraf se refera la faptul ca participarea in campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs anume.
  Primul paragraf este specificat conditia de participare: “Trebuie sa plaseze minim o comanda si sa o ridice de la curier, in perioada 13.11.2017 -19.11.2017.”, iar continuarea se refera la continutul comenzii si subliniaza faptul ca nu esti conditionat de achiziția unui anume produs”.
  Cam ambiguu,dar ma rog,asta este fulgermobile. 😁