Prima Pagina iPhone X Timpii de Livrare ai iPhone X scad la Apple

Timpii de Livrare ai iPhone X scad la Apple

iPhone X are timpii de livrare redusi in tarile europene in care compania Apple are magazine fizice si online, iar Romania ar putea beneficia deasemenea.

Apple reuseste sa ajunga din urma cererea pentru iPhone X, care poate fi cumparat si din Romania prin aceasta pagina, telefoanele fiind livrate catre clienti mult mai devreme decat in mod normal. Compania Apple reuseste acum sa livreze iPhone X in 2 – 3 saptamani dupa plasarea comenzii, fata de 4 – 5 saptamani, cat lista in momentul lansarii telefonului, in ziua de 3 noiembrie.

iPhone X are timpii de livrare expediati in aproape toate tarile europene in care Apple are magazine si vinde telefonul, insa clientii care plaseaza comenzi ar putea primi telefoanele mult mai devreme. Partea cea mai buna pentru clientii din toate tarile este ca orice comanda plasata acum va fi livrata inainte de Craciun, deci multe persoane se vor putea bucura de cadouri pana atunci.

In SUA timpii de livrare ai iPhone X n-au fost redusi la fel de mult, semn ca exista cerere mai mare decat in Europa, cel putin deocamdata, deoarece e posibil ca lucrurile se schimbe si acolo. Separat de reducerea timpilor de livrare pentru iPhone X in Apple Store, compania Apple si-a anuntat deasemenea clientii ca le va livra mult mai repede comenzile plasate deja.

Avand in vedere ca Apple a redus timpii de livrare pentru telefoanele iPhone X vandute in Europa, e foarte posibil ca livrarile din Romania sa se faca deasemenea mai repede. Aici vorbim despre expedierea mai rapida a unor comenzi care au un termen de livrare mai lung, adica toate cele care trebuiau sa ajunga luna viitoare ar putea ajunge luna aceasta, insa in rest nimeni nu stie ce s-ar putea intampla.

iPhone X timpi livrare

 • M-am trezit

  Daca aduni banii pe care-i dai pe un iPhone X, o pereche Airpods si un Apple Watch 3, ca sa fii echipat complet, iti dai seama ca esti tare dus cu capul. Sa nu mai zic ca vrei si un iPad Pro de 10.5 inch cu stylus si asa mentii compania Apple pe primul loc. Romani saraci si snobi. Off topic

 • Mircea

  Este a 3-a oară când scrii treaba asta, am toate produsele Apple și nu sunt nici sărac și nici snob, mai abține-te !

 • Srb Srb

  tu ai un monolog? vorbesti cu peretii?

 • Fasocle Tranchil

  Pe bune, cu cine discuta?

 • Fasocle Tranchil

  Sa fie stoc, altfel in decembrie nu se bucura multa lume. Mai am niste prieteni ce vor sa cumpere, exclusiv, doar Iphone X.

 • Superb

  De bune ce sunt…si google si apple au scos produse de peste 1000 euri cu surprize surprize

 • iphonica

  Eu am precomandă la orange făcută pt x 64 gb in data de 28 oct. Nici acum n am primit telefonul

 • RaduD

  Bun, daca rezolva cu stocurile, as zice ca cererea aia uriasa de care se vorbea si pe aici, s-a mai domolit…Daca mai rezolva si cu pretul asta nesimtit, inseamna ca sunt pe cale sa-si revina din puseul asta hraparet….

 • Marius

  E pe stoc la Voda

 • Adi Iridon

  Eu am precomanda plasata de la data de 27.oct. la un iPhone X 256gb si nici in ziua de azi nu il am!! Rusine celor de la Orange, avand in vedere ca telekom a livrat deja .