Apple este Investigata pentru copierea unor tehnologii

Apple este investigata din nou de catre autoritati pentru copierea unor tehnologii protejate prin brevete de inventie, riscand interzicerea vanzarii produselor.

Apple este din nou investigata de catre autoritatile americane pentru copierea unor tehnologii protejate de brevete de inventie, plangerea impotriva americanilor fiind recent depusa. Autoritatile americane n-au oferit foarte multe detalii cu privire la aceasta noua investigatie, insa se pare ca ar fi vorba despre multiple produse ale Apple care ar incalca unele brevete de inventie.

Plangerea impotriva Apple a fost depusa de catre compania Aqua Connect Inc si Strategic Technology Partners of Orange, ea putand fi un partener al Orange, care colaboreaza cu Apple in multe tari. Apple a fost actionata in judecata de catre ea in cursul acestui an pentru copierea unor tehnologii folosite in sistemul de operare macOS, insa plangerea facuta la autoritati are altceva la baza.

iPhone, iPad, iPod, Apple TV si Mac sunt produsele care ar fi incalcat brevetele de inventie detinute de catre acea companie, iar din moment ce vorbim de o plangere de acest gen, probabil sunt si multe brevete de inventie implicate. Indiferent care ar fi situatia, vom afla cu siguranta in saptamanile urmatoare care sunt problemele cu produsele Apple si vom afla daca se cere scoaterea lor din vanzare din SUA.

Apple este deja investigata de catre autoritatile americane din cauza Qualcomm, care a acuzat-o deasemenea de incalcare a unor proprii brevete de inventie, asa ca nu vorbim despre ceva nou. Acestea fiind spuse, compania Apple nu scapa de procese si plangeri la autoritati indiferent ce face, asa ca ramane de vazut doar cum se va apara si ce se va intampla cu produsele sale.

“The U.S. International Trade Commission said on Tuesday it had launched an investigation into allegations of patent infringement by Apple Inc on various devices. The commission said in a statement the probe was based on a complaint by Aqua Connect Inc and Strategic Technology Partners of Orange, California.”

Apple investigatie autoritati