Doua Noutati Majore pentru Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 are doua noutati foarte importante anuntate inaintea lansarii oficiale pe care o vom vedea pregatita pentru inceputul anului 2018.

Noutatile pentru Samsung Galaxy S9 incep sa apara incetul cu incetul, mai ales ca intrarea in productie este programata sa aiba loc undeva in cursul lunii viitoare. Vorbim despre o situatie foarte interesanta in care se afla compania Samsung, pentru ca vrea sa lanseze Samsung Galaxy S9 cu mult inainte de perioada in care clientii il asteptau.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie livrat de catre coreeni cu o noua pereche de casti AKG incluse in pachet, modelul fiind diferit fata de cel oferit in actualele telefoane. Vorbim despre o posibila noua versiune a castilor AKG care sunt wireless, deci am putea vorbi despre o intentie de a copia AirPods pentru a le oferi clientilor functionalitate avansata.

Aceste casti AKG fara fir costa in acest moment 199 de dolari, deci includerea in cutia Samsung Galaxy S9 ar fi o surpriza majora pentru multi dintre fanii companiei. Totusi, in ciuda acestui zvon, deocamdata nu pare sa fie luata in calcul eliminarea portului audio de 3.5mm din telefon, lucru care a fost zvonit de catre diversi leakeri.

Doua Noutati Majore pentru Samsung Galaxy S9

Acum trecand la a doua noutate majora, se pare ca pentru camera Samsung Galaxy S9 ar urma sa fie folosita o noua tehnologie de laminare numita BBAR. Multumita acestui nou tip de protectie pentru camera duala, efectul de stralucire va fi aproape eliminat, el generand uneori probleme in timpul folosirii unei camere duale pentru a face poze.

Camerele telefoanelor mobile au deja o asemenea protectie pentru camera, insa coreenii vor folosi probabil ceva mai bun pentru a proteja camera utilizata in Samsung Galaxy S9. Cat de eficienta va fi schimbarea pentru a ajuta la inregistrarea de poze mai bune nu stie nimeni, insa este de asteptat sa vedem o imbunatatire majora pentru poze si filme.

Pana acum am aflat foarte multe dintre noutatile Samsung Galaxy S9, insa telefoanele inca sunt in proces de dezvoltare, asa ca foarte multe se mai pot intampla in continuare. Stim ca ele urmeaza sa fie lansate la inceputul anului viitor, cat mai rapid posibil, iar asta ar putea genera probleme de productie, care in final ar putea afecta si functionalitatea finala.

Samsung Galaxy S9 noutatile majore