Samsung Galaxy S9 va avea Functii ca Ale iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea o serie de functii noi care sunt similare celor implementate de catre compania Apple pentru iPhone X anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va veni cu o serie de functii similare cu cele ale iPhone X, conform unor informatii furnizate astazi de catre un leaker cunoscut pentru informatiile valide despre produse nelansate. Acesta afirma ca Samsung va implementa in Samsung Galaxy S9 unele functii similare cu cele existente in iPhone X, insa deocamdata nimeni nu stie sigur care vor fi acestea, desi e putin probabil sa fie vorba de Face ID.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o serie de functii, sau mai bine zis trucuri, care exista in iPhone X, iar din exprimarea avuta de catre laker, cred ca ar putea fi vorba despre Animoji. Stiti ca vorbesc despre acele caractere emoji animate pe care compania Apple le-a implementat in iPhone X prin Face ID, Animoji fiind laudati de catre multi utilizatori si pornind un trend in a canta karaoke folosind telefonul.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba deasemenea parte de o lansare grabita de catre compania Samsung, iar acest zvon il auzim tot mai des in ultima perioada in legatura cu produsul companiei coreene. Teoretic, e foarte posibil sa vedem Samsung Galaxy S9 prezentat de catre Samsung in luna februarie, insa lansarea ar putea avea loc in martie, nu in aceeasi luna, dar asta depinde de cat de mult se grabeste Samsung.

Samsung Galaxy S9 functii iPhone X 1

Samsung Galaxy S9 va avea functii precum cele ale iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea o camera duala implementata, dar asta cred ca putea ghici cam oricine pentru ca era timpul ca Samsung sa ofere asta in aceast aserie. Samsung Galaxy Note 8 are deja o camera duala, iar integrarea uneia in Samsung Galaxy S9 era cea mai logica schimbare pe care o puteam astepta de la compania americana, acest lucru urmand a fi indeplini in 2018 de Samsung.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa fie mai rapid decat predecesorul sau, iar aici vorbim din nou despre ceva previzibil, avand in vedere ca iPhone X intrece orice telefon in testele sintetice. Pentru Samsung Galaxy S9 vom vedea chip-uri Exynos 9810 si Snapdragon 845, insa e greu de spus deocamdata ce fel de performante vor oferi ele, pentru ca nu exista benchmark-uri publicate.

Samsung Galaxy S9 va fi urmatorul smartphone premium important pe care il vom vedea lansat pe pietele globale, el urmand a atrage interes serios din partea fanilor companiei coreene. Este interesant de vazut si de pe “cealalta parte a gardului” cum va arata Samsung Galaxy S9 pentru ca ne putem face o idee cu privire la ceea ce ar putea oferi compania Apple in viitoarele modele ale iPhone.