Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 va avea Functii ca Ale iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea Functii ca Ale iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea o serie de functii noi care sunt similare celor implementate de catre compania Apple pentru iPhone X anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va veni cu o serie de functii similare cu cele ale iPhone X, conform unor informatii furnizate astazi de catre un leaker cunoscut pentru informatiile valide despre produse nelansate. Acesta afirma ca Samsung va implementa in Samsung Galaxy S9 unele functii similare cu cele existente in iPhone X, insa deocamdata nimeni nu stie sigur care vor fi acestea, desi e putin probabil sa fie vorba de Face ID.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o serie de functii, sau mai bine zis trucuri, care exista in iPhone X, iar din exprimarea avuta de catre laker, cred ca ar putea fi vorba despre Animoji. Stiti ca vorbesc despre acele caractere emoji animate pe care compania Apple le-a implementat in iPhone X prin Face ID, Animoji fiind laudati de catre multi utilizatori si pornind un trend in a canta karaoke folosind telefonul.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba deasemenea parte de o lansare grabita de catre compania Samsung, iar acest zvon il auzim tot mai des in ultima perioada in legatura cu produsul companiei coreene. Teoretic, e foarte posibil sa vedem Samsung Galaxy S9 prezentat de catre Samsung in luna februarie, insa lansarea ar putea avea loc in martie, nu in aceeasi luna, dar asta depinde de cat de mult se grabeste Samsung.

Samsung Galaxy S9 functii iPhone X 1

Samsung Galaxy S9 va avea functii precum cele ale iPhone X

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea o camera duala implementata, dar asta cred ca putea ghici cam oricine pentru ca era timpul ca Samsung sa ofere asta in aceast aserie. Samsung Galaxy Note 8 are deja o camera duala, iar integrarea uneia in Samsung Galaxy S9 era cea mai logica schimbare pe care o puteam astepta de la compania americana, acest lucru urmand a fi indeplini in 2018 de Samsung.

Samsung Galaxy S9 urmeaza deasemenea sa fie mai rapid decat predecesorul sau, iar aici vorbim din nou despre ceva previzibil, avand in vedere ca iPhone X intrece orice telefon in testele sintetice. Pentru Samsung Galaxy S9 vom vedea chip-uri Exynos 9810 si Snapdragon 845, insa e greu de spus deocamdata ce fel de performante vor oferi ele, pentru ca nu exista benchmark-uri publicate.

Samsung Galaxy S9 va fi urmatorul smartphone premium important pe care il vom vedea lansat pe pietele globale, el urmand a atrage interes serios din partea fanilor companiei coreene. Este interesant de vazut si de pe “cealalta parte a gardului” cum va arata Samsung Galaxy S9 pentru ca ne putem face o idee cu privire la ceea ce ar putea oferi compania Apple in viitoarele modele ale iPhone.

 • Srb Srb

  Samsung va copia. Asta face de decenii in orice domeniu

 • real

  Raspuns incorect… reinventeaza 😂😂😂

 • Lazu

  Asa a facut tot timpul si va continua forever sa o faca 😀

 • Collapse

  va avea functii iphone x, functii facute in batjocura, asa cum a fost si face scanner, asa e?

 • krakezu cty

  Oare?

 • George89

  Poți sa îmi spui și mie o companie care nu a copiat nimic niciodată de la ceilalți? Toată lumea copiază de la toata lumea
  Mie personal îmi vine greu sa cred va vor copia asa ceva ( sincer)

 • Lucian P.

  Sper ca măcar prețul să nu îl copie…

 • amfetamin

  Sa nu uitam de amprenta din S5,trebuiau sa o bage si ei repede dupa ce a iesit 5S. Implementat in batjocura,doar ca sa bifeze si ei ca il au. Experienta utilizatorului? Mai conteaza?

 • George89

  Asa este sau grăbit cu scanerul de amprente din S5, doar pentru ca aceea 5S
  Dar oricum nici cei de la Apple nu sunt de buna credință atâta timp când le e mintea numai la profit, de aceea nici nu sau sinchisit cu i8 și au făcut iX in batjocura : design penal, camera semafor, ecran cu 10.000 de probleme, fragilitate excesiva, nefuncționalitate la frig, Face ID păcălit ușor (etc, etc, etc).. Asta e smartphone de 1000 euro? (au lansat și ei un smartphone care sa ocupe întregul panou frontal, doar sa bifeze ca au și ei)
  Vorba ta, experienta utilizatorului mai contează?

 • amfetamin

  Eram convins ca in buna traditie Apple Iphone X va avea probleme,de aceea i-am si zis pass. Dat fiind faptul ca e un nou design,trebuia sa aibe si probleme. iphone 4 antennagate-4S remediat problema cu antena in plus,6 bendgate-6S remediat cu aluminiu seria 7000 mai tapan. Doar trebuie sa alegem un gate dintre atatea care au aparut si sunt convins ca vor mai aparea cu timpul la iphone X. La anul o sa iasa adevaratul iphone X,pe acela am sa-l iau sau mai degraba plus-ul de peste 6”. Personal am sa trec de la 6s plus de 64 la 7 plus de 128,poate sa fie procesorul oricat de economic la 8 plus,2900 mah nu e 2691 mah. Daca te-ai obisnuit cu autonomia unui plus,extrem de greu(daca nu imposibil) vei face trecerea la un device inferior din acest punct de vedere,fie el si iphone X. Pentru mine acest capitol e decisiv si e mult mai important decat un ecran oled sau face id.

 • George89

  👍👍👍 sa auzim numai de bine la viitoarele lansări

 • V.P

  Da !! Plus peste 6 inch , asta ce am eu este un iPhone 8 putin alungit ,,, bine cei mai fericiti sunt cei care au venit de la 4,7 inch , pentru mine este un pas inapoi asa ca ma gandesc serios la 8 Plus ,,

 • Gabi

  Georger89 faci id nu este pacalit usor precum o poza ca la samsung! Iar esti ipocrit?
  Camera semafor va avea si s9! Iar esti ipocrit?
  Design penal? Uita te la note 8 si comparal cu telecomanda, decupajul este de 10000 ori mai frumos! Iar esti ipocrit?
  Fragilitate excesiva=ecran edge si sticla de proasta calitate! Iar esti ipocrit?

 • Gabi

  Ecran cu probleme? Ecranul este facut de gunoierii de la samsung! Iar esti ipocrit?