Aplicatia WhatsApp pentru iPhone si iPad a fost Actualizata!

WhatsApp este aplicatia cu cel mai mare numar de utilizatori activi la nivel global, ea fiind actualizata in aceasta seara de catre compania americana care este detinuta de catre cei de la Facebook.

WhatsApp a fost actualizata noaptea trecuta pentru a rezolva unele probleme de functionare pe care utilizatorii le-au raportat, lista de schimbari fiind identica cu cea pe care am vazut-o pentru actualizarea anterioara.

  • Now you can delete messages you’ve sent by mistake. Just tap and hold a message you sent in the last 7 minutes, tap delete, and select “Delete for everyone.” The message will be deleted for you and everyone in the chat. Requires the latest version of WhatsApp.
  • Live location: now you can share your location in real-time with family and friends. Open any chat, tap the + icon > location, and tap “Share Live Location” to get started. 
  • Fixed an issue that was preventing some message notifications from appearing on iOS 11.

WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, iar aplicatia pentru iPhone este disponibila pentru descarcare gratuita din aceasta pagina chiar acum.

WhatsApp Actualizata