Black Friday 2017 – Lista Magazine cu Reduceri

Lista magazinelor Black Friday 2017 unde veti gasi cele mai bune reduceri din Romania este prezenta in acest articol pentru voi.

Lista magazinelor cu reduceri Black Friday 2017 poate fi consultata mai jos, unde veti gasi toate magazinele online care vor avea promotii in data de 17 noiembrie in Romania. Dupa cum v-am spus deja inca de saptamana trecuta, cateva mii de magazine online si alte mii fizice vor participa in campania Black Friday 2017, milioane de produse urmand a fi puse in vanzare pentru romani, eMAG avandu-le in aceasta pagina.

In tabelul de mai jos veti gasi cele mai importante magazine din Romania care au reduceri Black Friday 2017 de care merita sa profitati in momentul de fata pentru a prinde promotii bune. Avand in vedere ca anul acesta lucrurile se intampla diferit, promotiile din lista magazinelor cu reduceri de mai jos va ofera promotiile intre 16 – 19 noimebrie, deci pentru o perioada mai lunga decat in 2016.

Lista magazinelor cu reduceri Black Friday 2017 este selecta pentru ca am ales pentru voi doar magazinele carora merita sa le acordati atentie pentru ca vor avea promotii demne de urmarit. Foarte multe magazine online din Romania au reduceri care nu merita avute in vedere in momentul de fata, asa ca incerc sa va scutesc din a va pierde timpul aiurea cu magazine care nu merita timpul vostru.

Black Friday 2017 – Lista Magazine cu Reduceri

lista magazine reduceri Black Friday 2017

In baza anunturilor de pana acum, se pare ca vom avea cateva milioane de produse cu promotii in perioada urmatoare, doar eMAG oferind 2 milioane dintre ele pentru clienti. Unele produse se repeta la multe magazine, insa chiar si asa, cred ca veti avea de unde sa alegeti viitoarea voastra achizitie, pentru ca vor fi reduceri Black Friday 2017 extrem de bune pentru toata lumea.

Magazinele care participa la Black Friday 2017 vor incepe sa anunte astazi ofertele cele mai bune de care ne putem bucura, unele dintre ele avand deja oferta publicata. Pentru ca Black Friday 2017 sta in concurenta, unele magazine online au furat startul, dar desigur ca mai toata lumea asteapta sa vada ceea ce va anunta eMAG, pentru ca acolo vor fi marile promotii.

Desi in mod normal ar fi trebuit sa vedem reducerile Black Friday 2017 incepand cu ora 00:00, unele magazine le-au anuntat peste noapte, sau le vor anunta in urmatoarele ore. In cazul in care gasiti produsele care va sunt pe plac, va recomand sa le cumparati rapid, pentru ca daca veti astepta dupa eMAG, s-ar putea sa pierdeti ceva care merita cumparat.

Lista magazine cu Reduceri Black Friday 2017

Pentru ca vorbim despre o lista a magazinelor care au reduceri de Black Friday 2017 si este una mica, va recomand sa fiti atenti la toate anunturile pe care le fac ele. Vasta majoritatea a reducerilor care sunt oferite de catre acestea nu au egal la alte magazine online din Romania, asa ca nu veti vedea oferte mai bune pe altundeva.

Lista de magazine de mai jos nu este una exclusiva pentru toata romania, deoarece reduceri Black Friday 2017 veti gasi si la multe alte magazine fizice din tara. Desigur ca va trebui sa le vizitati pe acestea pentru a va putea bucura de reducerile care vor fi disponibile, dar in aceasta situatie s-ar putea sa pierdeti promotii bune online.

Concluzionand, aceasta este lista cu magazine cu redueri Black Friday 2017, ea fiind valabila pentru perioada 16 – 19 noiembrie. Lista va fi actualizata pe parcursul acestei zile cu noi magazine, asa ca urmariti-o cu foarte mare atentie.

Telefoane, laptop, televizoare, monitoare, aparate foto, produse electronice, electrcasnice si altele

[table id=56 /]

Haine – imbracaminte, incaltaminte si accesorii

[table id=57 /]