iOS 11.1.1 vs iOS 11.1 – Autonomia bateriei

iOS 11.1.1 so iOS 11.1 au autonomia bateriei comparata pe iPhone pentru a ni se arata care dintre ele va oferi cea mai lunga durata de utilizare in folosire.

iOS 11.1.1 si iOS 11.1 au comparata autonomia bateriei intr-un test care are menirea de a ne arata in ce fel a fost influentata aceasta de actualizarea oferita de catre compania Apple. Vorbim despre un update pe care cei din Cupertino l-au lansat acum mai bine de o saptamana si care a fost instalat deja de multa lume, iOS 11.1.1 generand deja destule plangeri.

Multa lume se plange ce autonomia bateriei iOS 11.1.1 nu este chiar atat de buna pe cat ar trebui, dar poate ca asta era de asteptat, avand in vedere ca Apple nu prea are obiceiul de a imbunatati autonomia decat in versiunile beta ale sistemului de opeerare, dupa care o scade in versiunile finale.

iOS 11.1.1 vs iOS 11.1 – autonomia bateriei

iOS 11.1.1 are o autonomie mai proasta decat iOS 11.1, conform acestui test, singurul telefon pentru care exista o imbunatatire fiind iPhone 6S, dar ea este infima. Tot infima este si diferenta negativa in autonomia bateriei intre iOS 11.1.1 si iOS 11.1 pentru celelalte modele ale iPhone, asa ca e putin probabil ca vreo persoana sa simta vreo mare diferenta.

Desi vedeti acolo ca iOS 11.1.1 si iOS 11.1 ofera intre 2 ore si 20 de minute si 3 ore de autonomie, nu trebuie sa va speriati, pentru ca testul e facut cu ecranul pornit tot timpul. In viata reala autonomia va fi cel putin dubla pentru fiecare dintre telefoane, asa ca nu va ganditi ca autonomia a scazut dramatic in raport cu iOS 10.