WhatsApp Pregateste o Noua Functie pentru iPhone si Android

WhatsApp pregateste o noua functie pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, ea urmand a simplifica cea mai populara functionalitate a aplicatiei.

WhatsApp, compania care detine aplicatia si reteaua de mesagerie cu acelasi numele, pregateste o noua functie pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume. Mai exact, vorbim despre o functie pentru cei care folosesc WhatsApp pentru a trimite nu doar mesaje text, ci si mesaje vocale, acestia urmand a avea un proces mai simplu de a face asta in viitorul apropiat.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua functie pregatita pentru aplicatia WhatsApp disponibile in iPhone si Android, ea urmand a facilita conversatiile mai usoare. Conform celor care au descoperit functia, ea urmeaza sa permita trimiterea mai usoara de mesaje vocale folosind aplicatia WhatsApp, procedura de inregistrare a lor urmand a fi simplificata.

in momentul de fata aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android ne obliga sa tinem apasat butonul pentru inregistrarea unui mesaj vocal, asa cum se intampla si in aplicatia nativa Messages a iOS. Pentru viitoarea versiune a aplicatiei lucrurile urmeaza sa se schimbe, astfel ca vom avea posibilitatea de a bloca inregitrarea pana in momentul in care dorim sa ne oprim.

WhatsApp pregateste o noua functie pentru iPhone si Android

Mai exact, in momentul in care ne apucam sa inregistram un mesaj prin aplicatia WhatsApp pentru iPhone si Android, vom avea posibilitatea de a selecta blocarea inregistrarii. O simpla glisare in sus pe butonul de inregistrare va bloca automat ceea ce facem, astfel ca tot ceea ce rostim noi in timpul inregistrarii va fi salvat imediat pentru trimitere catre persoana dorita.

Dupa ce terminam de inregistrat mesajul pe care dorim sa il trimitem prin WhatsApp, va trebui doar sa facem o alta glisare laterala si acel totul va fi oprit, urmand ca mesajul nostru sa fie trimis catre oricine dorim. Ideea din spatele celor care dezvolta aplicatia WhatsApp este una foarte buna si va scurta cu siguranta timpii de inregistrare ai mesajelor pe care dorim sa le trimitem.

Deocamdata noua functie a WhatsApp este testata in vederea lansarii si nu se stie cand va fi efectiv disponibila pentru noi.

2 COMENTARII