Apple iti Arata ca iPad Pro poate fi un Calculator

Apple ne arata ca iPad Pro poate fi totusi folosita ca un calculator atunci cand utilizatorii au nevoie de mai mult de la un asemenea produs.

Compania Apple a publicat astazi o noua reclama prin care incearca sa ne arate ca tabletele sale pot fi totusi utile ca si calculatoare, atunci cand utilizatorii au nevoie de ele. Cei din Cupertino dau de inteles ca utilizatorii iPad Pro nu au nevoie de un calculator pentru a-si indeplini task-urile zilnice, tableta facand cam tot ceea ce poate face un calculator, dar mult mai simplu, teoretic.

Este adevarat ca iPad Pro este foarte usoara si poate fi luata de catre utilizatori oriunde se duc, insa totul depinde si cat de multe lucruri ar trebui sa faca pe o tableta. Apple este intr-un razboi cu Microsoft pentru promovarea iPad Pro si a Microsoft Surface, iar reclama vine dupa ce acum cateva saptamani presedintele Microsoft a ironizat doi jurnalisti care foloseau iPad Pro.

https://www.youtube.com/watch?v=sQB2NjhJHvY

7 COMENTARII

  1. chiar misto reclama, adevarul e ca folosesc din ce in ce mai mult ipad-ul, mai ales cand sunt in pat, la tv si imi e lene sa ma duc la laptop, sau sa urmaresc tutoriale in timp ce lucrez

  2. da, dar e inca diferenta de la 6.3″ la 10.5″, spatiu care te ajuta foarte mult, altfel folosesti aplicatiile, plus diferenta de performanta, unele aplicatii care le foloseam pe 4.7″ fara problema, acum mi se par mici si inghesuite.