iOS 11.1.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.2 a fost lansat oficial de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch pentru a rezolva doua probleme majore anuntate de catre utilizatori.

iOS 11.1.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, compania Apple oferind actualizarea pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga. iOS 11.1.2 este oferit de catre compania Apple pentru a rezolva probemele iPhone X care se inchide de la frig, aceasta fiind una dintre cele doua noutati mentionate de catre american in lista de schimbari oferita pentru actualizarea disponibila de aseara.

iOS 11.1.2 este oferit pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile in momentul de fata, iar separat de problema telefoanelor iPhone X care nu functioneaza din cauza frigului mai fost rezolvat ceva. Mai exact, o problema care generera in distorsiuni in momentul in care inregistram Live Photos si clipuri video folosind iPhone X, deci totul se invarte in jurul noului telefon Apple.

iOS 11.1.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

Era de altfel de asteptat ca iOS 11.1.2 sa nu aduca schimbari majore pentru restul produselor companiei Apple pentru ca nu era nimic anuntat pentru a fi reparat. Exact asta s-a si intamplat, insa este bine ca Apple se grabeste cu actualizarile pentru problemele iPhone X, mai ales ca cea privind functionalitatea in frig era una penibila pentru un telefon atat de scump.

iOS 11.1.2 poate fi instalat in momentul de fata de catre orice persoane folosind sistemul Software Update, Actualizare Software din iDevice-uri. Mai exact, mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si urmati instructiunile de pe ecran pentru a instala actualizarea sistemului de operare.

“iOS 11.1.2 includes bug fixes for your iPhone and iPad. This update: 
– Fixes an issue where the iPhone X screen becomes temporarily unresponsive to touch after a rapid temperature drop 
– Addresses an issue that could cause distortion in Live Photos and videos captured with iPhone X”

ios 11.1.2