iOS 11.1.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.1.2 a fost lansat oficial de catre compania Apple pentru iPhone, iPad si iPod Touch pentru a rezolva doua probleme majore anuntate de catre utilizatori.

iOS 11.1.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul noptii trecute, compania Apple oferind actualizarea pentru utilizatorii de iDevice-uri din lumea intreaga. iOS 11.1.2 este oferit de catre compania Apple pentru a rezolva probemele iPhone X care se inchide de la frig, aceasta fiind una dintre cele doua noutati mentionate de catre american in lista de schimbari oferita pentru actualizarea disponibila de aseara.

iOS 11.1.2 este oferit pentru toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile in momentul de fata, iar separat de problema telefoanelor iPhone X care nu functioneaza din cauza frigului mai fost rezolvat ceva. Mai exact, o problema care generera in distorsiuni in momentul in care inregistram Live Photos si clipuri video folosind iPhone X, deci totul se invarte in jurul noului telefon Apple.

iOS 11.1.2 a fost lansat pentru iPhone si iPad

Era de altfel de asteptat ca iOS 11.1.2 sa nu aduca schimbari majore pentru restul produselor companiei Apple pentru ca nu era nimic anuntat pentru a fi reparat. Exact asta s-a si intamplat, insa este bine ca Apple se grabeste cu actualizarile pentru problemele iPhone X, mai ales ca cea privind functionalitatea in frig era una penibila pentru un telefon atat de scump.

iOS 11.1.2 poate fi instalat in momentul de fata de catre orice persoane folosind sistemul Software Update, Actualizare Software din iDevice-uri. Mai exact, mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si urmati instructiunile de pe ecran pentru a instala actualizarea sistemului de operare.

“iOS 11.1.2 includes bug fixes for your iPhone and iPad. This update: 
– Fixes an issue where the iPhone X screen becomes temporarily unresponsive to touch after a rapid temperature drop 
– Addresses an issue that could cause distortion in Live Photos and videos captured with iPhone X”

ios 11.1.2

76 COMENTARII

  1. Update-uri sapatmanale și tot nu se rezolva problemele ! Va dați seama câte are ? Ei rezolva probleme despre care noi nici măcar nu știm nimic ! Apple a devenit un fel de android ! Eu o sa rămân pe 10 ?

  2. Sa îmi Zici și mie dacă au rezolvat problema cu widgetul pentru vreme și problema la calculator ! Dacă nu le-au rezolvat pe astea, sa îmi zici ce probleme au rezolvat ! In descrierea update-ului nu apare nimic concludent, doar ca au rezolvat ceva probelme despre care după cum spuneam noi habar nu avem !

  3. Dar este un update minor destinat numai pt iPhone X dar, întotdeauna ei mai introduc anumite îmbunătățiri de performanta de obicei, care nu sunt cuprinse în descrierea inițială

  4. “ei rezolva probleme despre care noi nici nu stim” ?? cum kkt despre faza cum ca unii au probleme cu touch la schimbare de temperaturi nu stiai?? pai daca nu citesti si nu cunosti nu este vina noastra

  5. Srb, știam despre aceste probleme, și de cele cu touch-screen la schimbarea temperaturii, și cu widget-ul de vreme, stai liniștit.. Eu ma refeream la anumite modificări pe care le fac ei asupra sistemului de operare, dar nu neapărat care țin de funcționalitatea de interfață ca sa zic asa, adică lucruri care se văd, ci lucruri care țin de modul în care funcționează sistemul de operare în background, mod de funcționare care afectează și bateria, fluiditatea, și altele!

  6. nu cu tine vorbeam ci cu userul lucian ce spune ca “apple rezolva probleme pe care el nici nu le stia/auzise de ele”
    Sau tu ai multiple nick’uri? si te numesti si lucian?

  7. Daca tastezi repede 1+2+3 da 24, insa ia-le pe rand cu pauza 1 secunda si da bine. agata probabil ceva animatia. de asta unora le da 6 si altora nu.

  8. La oricine 1+2+3=6, dar încearcă să faci mai repede, să vezi că rămâne tasta “+” apăsată prea mult timp și nu-ți întegistrează comanda.
    La mine se întămplă asta de la iOS 11. Se întâmplă și acum pe iOS 11.1.1, pe iPhone 8 Plus, la mine, dar și pe iPhone X, la soție.
    Voi face update la 11.1.2 și voi reveni cu un comentariu.

  9. Exact așa se întâmplă și la mine cum spune icetekk, dacă nu fac calculul rapid îmi dă 6 iar dacă îl fac rapid e 23.
    iOS 11.1 i7

  10. Mai, dar am și eu o întrebare la voi:
    Dacă instalez IOS 11.2 beta, și apoi se lansează și varianta oficială, cum o pot descarca pe cea oficială, eu fiind în beta?

  11. Despre problema animației este vorba. Asta e buba, calculul nu l-a greșit niciodată, doar că înregistrează greșit comanda dacă tastezi mai repede.

  12. Inclusiv pe iPhone 6/iOS 8.4 face acelasi lucru, 1+2+3=23 daca faci rapid respectiv, 1+2+3=6 daca faci mai incetuc, asa batraneste, dupa puterile lui.

  13. daca faci acum update la 11.2 e ok, pt ca nu aceasta este versiunea finala cu final build..deci ori acum ori astepti oficial

  14. nu este nimic de corectat pana la proba contrarie, atata timp cat exista GM si intre versiuni.
    “A golden master build is typically the final build of a piece of software in the beta stages for developers.”

  15. ios 10.0.1 a fost GM, ios 7.1 a fost GM…deci despre ce vorbim, pana la proba contrarie nu exista regula, depinde de Apple. Definitia GM este clara. Cei ce au fost la coferinta din Sept stiu acest lucru

  16. pai stai asa, unul este versiunea normala iphone 7 deci cel de 4.7″ vs versiunea Plus
    Pana acuma ce ai avut sau cu ce esti obisnuit?Daca esti deja obisnuit cu smartphone ca fizic mai mare, atunci mergi pe plus merita.

  17. da iphone 7 este cel de 4,7 , ca marime nu ma deranjeaza doar as vrea sa stiu daca se merita dif de pret pentru performanta si camera .

  18. Mergi pe plus! Este diferența intr adevăr, doar la camera, (și este mare, intr adevăr), la baterie și la display. In ceea ce privește puterea de procesare, iPhone 8 și 8 Plus au aceeași putere se procesare. Dacă vorbim de diferența între IPhone 7 de 4.7” fata de iPhone 8 Plus, nici nu mai are rost sa mai continuam discuția!

  19. Tot așa face și pe 11.1.2, pe iPhone 8 Plus. Pe X verific diseară.

    Tasta de operațiune (+, -, x etc.) rămâne o fracțiune de secundă selectată după ce ai introdus o cifră. E animația de deselctare lentă.
    Dacă schimbi operațiunea, de exemplu 3+3-2, nu pățești asta, și nici dacă după semnul de operațiune introduci mai multe cifre, nu doar una, de exemplu 3+44+22.
    Problema nu e mare, dar poate inoportuna uneori.

  20. Apple:
    Calculele se fac încet, cu atenție, tocmai din acest motiv am adăugat acest feature în aplicația Calculator, pentru a vă ajuta să fiți mai atenți.

  21. Mai multă baterie?! Asta chiar m-ar da pe spate! Eu îți spun sincer că telefonul meu ținea, pe iOS 11 (cu care a venit telefonul) cu o oră jumătate mai mult decât mă ținea iPhone 7 Plus.
    De când am făcut update la 11.1, am mai câștigat o oră. E incredibil! Eu scot 10-11 ore de Usage și 40 de ore de Stand By. Și nu opresc servicii, nu dezactivez funcții, am Apple Watch conectat non stop.
    Dacă mai câștig baterie și cu iOS 11.2, e maxim!

  22. mda, dar ideea este ca eu nu obtin 10 ore..wtf. tu cu iphone x sau altceva?
    sau poate ajuta si apple watch la asta
    ma rog ideea este ca Apple clar de la 6s…mie practic mi-a cam dublat bateria la iphone x cu ios11.2. Sper doar sa nu strice asta Apple cand lanseaza oficial
    Deja vad ca a mai aparut inca o vers beta

  23. Să fii sigur că Apple Watch-ul economisește mult bateria telefonului.
    Gândește-te La următoarele aspecte:
    – SMS și iMessage. Citesc toate mesajele pe ceas, răspund la majoritatea tot de pe ceas, ori dictând (perfect, în română, cu diacritice și semne de punctuație), ori folosind template-urile inteligente, predictive. De asemenea, când sunt la volan, trimit des mesaje folosind Siri.
    – Mail. Citesc toate mail-urile de pe ceas. 70% din teply-uri vin tot de pe ceas.
    – Vremea e constant pe ceas, actualizări la minut, detaliile pe ore și zile fiind la o atingere distanță.
    – Calendar și Reminders. Interacționez mult cu aplicațiile ăstea de pe ceas.

    În condițiile ăstea, cu iPhone 8 Plus ajung uneori, mai rar, la 12 ore de Usage și 40-50 de ore de Stand By.
    Media este de 11 ore de Usage, căci sub 10 ore scot doar în condiții speciale, de rupt telefonul în două, fiind în tranzit.

  24. wtf, toate par f ok, dar nu cred ca as putea sa imi citesc mail’urile pe ceas….dar in rest tot ce se poate
    Ce versiune de ceas ai?

  25. eu ceas am luat samsung gear s3 frontier . sincronizat fff bine cu iphone , de o vreme doar a lasat apple aplicatie in appstore . bateria undeva la 4 zile , si e altceva decat iwatch, gear s3 e mai elegant

  26. Salut,ai watchOS 4.1 sau 4 ? Are un bug enervant (îți intra direct in mesajul pe care il ai ca si necitit ….când deschizi aplicația mesaje apare lista după 1 secunda intra automat in mesajul necitit) Sper ca e un bug ..si nu un “feature”
    Poți confirma?

    Toate cele bune,

  27. Face așa doar dacă intru în mesaje accesând notificarea cu mesajul respectiv.
    Dacă intru în mesaje din ecranul de aplicații, îmi deschide aplicația acolo unde a rămas, respectiv într-o conversație sau în “ecranul principal” al aplicației, cu toate conversațiile.
    Deci, mai pe scurt, eu nu pățesc ce descrii tu.
    Numai bine!

  28. OK,folosesc AW series 1 si am ultimul update pe el (watchOS 4.1) Sper sa rezolve “bug-ul” in următorul update. Am trecut de la 3.1.3 la 4 si nu am avut acel bug pe watchOS 3.1.3
    La mine intra direct in mesajul necitit indiferent dacă deschid mesajul din notificări sau din complications …am încercat sa deschid aplicația mesaje si l-am lăsat așa ( am intrat într-o conversație i-am dat back am închis de tot aplicația ….la fel face ) Foarte enervant.

  29. Tot 4.1 am și eu.
    Poți încerca un Reset, când ai timp.
    Intri, pe ceas, în Settings>General>Reset și dai să șteargă tot. Fii fără grijă, că back-up-ul ceasului e salvat în telefon și s-a făcut automat când ai încărcat ceasul.
    După ce termină, îl împerechezi din nou cu telefonul și îi faci Restore din Back-Up.
    Pe AW 1 toată tărășenia asta durează vreo oră, dar poate merită încercat.

  30. iphone 7 cu noul sistem ios 11.1.2 nu mai tine incarcat
    timpul in care acumulatorul ramane incarcar s-a redus cu 50 la suta
    frumos…….

  31. Cum ai configurat in watch app setări /mesaje ? La mine e trecut mirror iphone (watchOS 4.1)

    Inainte (watchOS 3.1.3) era setat pe custom.

  32. Este foarte ciudată problema ta, nu știu ce sfat să-ți mai dau.

    Și la mine e tot Mirror iPhone. Dar setările ăstea nu au legătură cu problema ta. Acolo setezi cum să “facă” ceasul când primești un mesaj. Pe Mirror iPhone reacționează cum ar reacționa telefonul (câte alerte și cum să fie). Dacă muți pe Custom, vor apărea setări referitoare la cum și de câte ori să-ți livreze ceasul notificarea de mesaj.

  33. Da,am raportat problema cu mesajele pe twitter Applesupport. Acel bug apare doar când deschid aplicația mesaje din complications. Am încercat sa intru in mesaje din multitasking (si îmi intra /arată lista de mesaje …nu îmi intra direct in mesajul pe care il am ca si necitit)

  34. Eu unu , am instalat aceste ios 11.1.2 și acum nu ma lasa sa ma loghez la iClouD ! Îmi tot da : Autentificare imposibila! !!!!!!!

  35. Cum adică nu vrea să se logheze? Dezvoltă! Unde? Cu contul de iCloud? Ce model de telefon ai?
    Telefonul e luat nou sau SH? Ce soft avea pe el?

  36. Deci! Mi-a tot cerut actualizare…am observat ca tel nu mai răspunde corect la unele comenzi asa ca , am avut ceva timp liber și i-am dat actualizare , după ce am urmat toți pașii următori, când mi-a cerut parola și id-ul icloud mi-a apărut “logare imposibila ” Am înțeles ca trebuie sa am wifi și bateria plina , dar nici asa….mereu îmi da logare imposibila ! Am un 5s care îmi era de foarte mare ajutor la lucru…acum sunt ca un naufragiat !

  37. Deci! Mi-a tot cerut actualizare…am observat ca tel nu mai răspunde corect la unele comenzi asa ca , am avut ceva timp liber și i-am dat actualizare , după ce am urmat toți pașii următori, când mi-a cerut parola și id-ul icloud mi-a apărut “logare imposibila ” Am înțeles ca trebuie sa am wifi și bateria plina , dar nici asa….mereu îmi da logare imposibila ! Am un 5s care îmi era de foarte mare ajutor la lucru…a

  38. Încercă următoarele:
    1. Iei ultima versiune de iTunes pe PC/Mac. Dacă ai deja iTunes, îi faci update la ultima versiune.
    2. Stingi telefonul.
    3. Deschizi iTunes pe calculator.
    4. Cablul de date al telefonului, conectat deja la calculator, îl introduci în telefon, ȚINÂND BUTONUL HOME AL TELEFONULUI APĂSAT până intră în DFU Mode.
    5. iTunes îl detectează imediat. Alegi să facă Restore și urmezi pașii.

    După Restore din iTunes, dacă face tot așa, e ceva dubios la mijloc.

  39. Salut, ai idee cât sta un produs Apple in service ? Am cumpărat căștile Airpods online din Apple store Finlanda si au venit defecte (nu intra in pairing mode si nici reset nu puteam sa ii dau) Le-am lăsat la un Apple store autorizat ..si au spus ca durează 2 saptamâni. Poți confirma/infirma … ce “experiențe” ai avut ? 
Toate cele bune,