Prima Pagina iOS 11 iOS 11.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii din intreaga lume, noua versiune fiind oferita chiar acum.

iOS 11.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad in aceasta seara, compania Apple oferind noua versiune a sistemului de operare pentru dezvoltatorii de aplicatii din lumea intreaga. Vorbim despre un iOS 11.2 beta 4 pe care cei din Cupertino il ofera la doar o zi dupa ce au lansat versiunea finala a iOS 11.1.2, insa vorbim despre o continuare normala a procesului de testare beta a sistemului de operare.

Compania Apple nu a publicat deocamdata lista de schimbari pentru iOS 11.2 beta 4, insa probabil va anunta diverse rezolvari ale unor probleme de functionare si eventuale imbunatatiri pentru performantele generale. In versiunea iOS 11.2 beta 4 oferita pentru iPhone X inca din weekend am vazut doar o serie de wallpaper-uri noi special introduse pentru telefon, deci e putin probabil ca alte modificari sa fi fost facute.

iOS 11.2 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11.2 beta 3 este oferit deocamdata de catre compania Apple numai in versiunea beta pentru dezvoltatorii de aplicatii, astfel ca una public beta ar putea fi lansata maine. Daca aveti in continuare un profil beta de dezvoltator in telefoane, puteti face instalarea iOS 11.2 beta 3 din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software prin urmarea pasilor de pe ecran.

iOS 11.2 beta 4 a fost lansat impreuna cu watchOS 4.2 beta 4 si tvOS 10.2 beta 4.

iOS 11.2 beta 4

 

 • style95

  Deci marți cel târziu avem oficial !!🤪

 • iullian

  Și public beta 4 a fost lansat.

 • Nicos

  Sper sa corecteze gps-ul odata …pt ca cel putin pe iphone X este mizerabila functionarea!

 • boby67

  Si pe iphone 8 e mizerabil! E plin netul de problema asta, sper sa o rezolve.

 • Srb Srb

  eu nu am probleme pe niciunul. Incearca calibrarea

 • boby67

  S-au incercat tot ce era posibil inclusiv de inginerii Apple, rezultatul fiind acelasi

 • SIrR

  merita instalat ? detin iphone 8 plus. multumesc