O Schimbare Majora Anuntate pentru iPhone 2018

Apple pregateste o schimbare majora pentru modelele iPhone ce vor fi lansate in 2018 pe piata, iata ce au gandit americanii pentru clienti.

La doar cateva ore dupa ce s-a anuntat ca Apple lucreaza cu Intel pentru a aduce 5G in iPhone, iata ca analistul asiatic Ming-Chi Kuo a venit cu o alta pare previziune. Mai exact, el sustine ca in 2018 compania Apple va lansa noi modele ale iPhone care vor putea oferi viteze de navigare pe internet mai bune multumita unor noi modemuri LTE.

Analistul spune ca Apple va folosi modemuri de la Intel si Qualcomm pentru oferi viteze LTE mai mari decat cele de acum, iar prima companie ar urma sa furnizeze 70% – 80% din componente. Desigur ca nu se ofera informatii privind vitezele de navigare pe internet pe care ar urma sa le ofere aceste noi modemuri, dar probabil vorbim despre suport pentru retelele de telefonie mobila gigabit.

Tehnologia 4×4 MIMO ar urma sa fie integrata in viitoarele modele ale iPhone ce vor fi lansate in 2018 pe piata, ea fiind superioara celei 2×2 MIMO disponibila acum. Desi compania Apple isi dezvolta propriile modemuri pentru iPhone, compania americana ramane totusi dependenta de furnizori externi de componente, cel putin in urmatorii ani, iar Intel e partenerul perfect.

Avand in vedere informatiile de dimineata, dar si ceea ce poate fi asteptat in mod logic de la Apple, nu era greu de crezut ca un upgrade de acest gen urma sa fie oferit. Desigur ca nimen nu poate garanta ce va pregati compania Apple pentru noi anul viitor, insa puteam oricum sa tragem foarte usor concluzia ca vitezele de navigare pe internet vor fi serios imbunatatite.

“We believe that 2H18 new iPhones will upgrade baseband chips from Intel’s XMM 7480 and Qualcomm’s MDM 9655 in 2H17 to Intel’s XMM 7560 and Qualcomm’s SDX 20. As both new chips support 4×4 MIMO technology, compared to only 2×2 MIMO in 2H17, we anticipate LTE transmission speeds will increase significantly. We believe Intel will supply Apple with 70-80% or more of required baseband chips.”

Apple iPhone 2018 modem LTE

11 COMENTARII

  1. Multe din upgrade-urile smartphone-urilor sunt inutil mărite, doar sa ne prosteasca an de an sa le cumpărăm, deja observam ca in viața de zi cu zi nu sunt diferențe …doar antutu și geekbench vede asta ?

  2. Apple dezvolta propriile modemuri ? Serios ? In baza caror licente , ca e in procese cu Qualcomm care le-au cerut sa licentieze tehnologiile utilizate.
    Apple are zero licente in telefonie/date deci nu va face niciodata un modem fara sa plateasca altora.
    Apoi ne miram ca toata lumea ii da in judecata !!!!

  3. Corect, sudteamromania. Ai surprins exact “filozofia” societatii de consum, cu care ducem planeta si omenirea de râpã.