Apple Watch 3 este pentru Prima Oara Reducere

Apple Watch 3 este disponibil la reducere pentru prima oara in Romania, noul ceas inteligent beneficiind de pret promotional in premiera.

Apple Watch 3 nu s-a bucurat de reduceri ieri cand majoritatea magazinelor online au avut promotiile de Black Friday, insa in aceasta pagina il puteti cumpara pentru prima oara la pret redus in Romania. Vorbm despre cel mai nou model de Apple Watch pe care compania Apple l-a lansat pe piata chiar in septembrie, el fiind in stoc intr-o gama destul de variata.

Ca sa fiu complet sincer, nu ma asteptam ca Apple Watch 3 sa fie chiar de acum disponibil la pret redus pentru noi in Romania, insa iata ca exista si lucruri bune care se intampla. Avand in vedere ca Black Friday este inca in desfasurare, poate ca era normal ca acum sa vedem ceasul la pret promotional, iar avand in vedere cat de nou e, nu se stie cand va mai avea pret redus prea curand.

Apple Watch 3 poate fi cumparat chiar acum din aceasta pagina, iar din moment ce vorbim despre un ceas inteligent foarte cautat, promotiile sunt limitate, asa ca profitati de ele cat mai puteti.

Apple Watch 3 reducere emag.ro