eMAG – Cand se Livreaza Comenzile Black Friday

Cand livreaza eMAG comenzile Black Friday 2017 nu este un mister, magazinul oferind informatii foarte clare despre asta, pe care le gasiti in acest articol.

Cand livreaza eMAG comenzile Black Friday ? Intrebarea este una foarte buna, la care magazinul online a incercat sa ofere un raspuns inca de saptamana trecuta. Atunci presedintele eMAG a afirmat ca in primele 5 zile dupa eveniment vor fi livrate 67% dintre comenzile plasate de catre clientii din Romania in cadrul magazinului, deci stiti deja la ce sa va asteptati.

eMAG a inceput inca de ieri de la ora 13:00 sa livreze primele comenzi plasate in cursul diminetii dupa ce s-a dat drumul la Black Friday, multi clienti confirmand ca ele au ajuns deja la ei. Acelasi lucru s-a intamplat si la FashionDays.ro, sau Flanco.ro, astfel ca vorbim despre o evolutie foarte mare facuta de catre firmele de curierat, care s-au pregatit bine pentru eveniment.

Ni s-a spus acum o saptamana ca 67% dintre comenzile facute la eMAG pentru Black Friday vor fi livrate in 5 zile, iar toate comenzile trebuie sa fie livrate pana in data de 29 noiembrie. Aceasta a fost conditia impusa de catre magazin in contractele semnate cu firmele de curierat, acestea cumparand sute de tiruri si investind serios in depozite pentru a-si putea indeplini obligatiile.

eMAG – Cand se Livreaza Comenzile Black Friday

eMAG Black Friday 2017 data livrare comenzi

Investitii de 10 milioane de euro au fost deasemenea facute in depozitul eMAG din Bucuresti pentru a se expedia 200.000 de comenzi in prima zi dupa Black Friday. Pana la amiaza zilei de ieri magazinul a trimis 80.000 de comenzi catre clienti, iar pana la sfarsitul zilei cu siguranta s-a depasit cifra de 150.000, toate fiind preluate de catre firmele de curierat din Romania.

eMAG a anuntat ca va livra inclusiv sambata si duminica, prin firmele de curierat, comenzile plasate pentru Black Friday de catre clienti, insa cei din Provincie le primesc abia de astazi, sau maine. Saptamana viitoare vor ajunge comenzile facute cu ridicare de la Posta Romana, sau showroom-urile eMAG, asa ca puteti avea atunci produsul dorit in mana.

Per total, eMAG a vandut putin peste 1 milion de produse de Black Friday, deci va puteti imagina ce fel de efort logistic impune asta, iar magazinul s-a angajat sa faca pe toata lumea fericita. Daca va reusi asta, sau nu, ramane ca voi sa ne spuneti, insa cred ca pana pe 29 noiembrie vor fi livrate comenzile inregistrate, asa cum a promis magazinul saptamana aceasta.

10 COMENTARII

  1. La fel si eu, am comandat vineri dimineata intre orele 8-9, la emag, transport prin curier rapid in Craiova si inca nici nu a fost predat la curier….Deja vu….2016…

  2. Salut,

    Am comandat si efectut plata pt un telefon Huawei P10 Plus pe data de 17 Noiembrie la ora 11:34. Am cautat ca telefonul sa fie in stoc, sa fie vandut de Emag si am cerut ridicare personala din showroom tocmai in ideea ca nu voi astepta pana pe 29. In “urmarire livrare” imi apare doar plata acceptata…pai normal.

    Nu am primit telefonul nici in ziua de azi si cel mai mult ma enerveaza faptul ca un prieten a comandat acelasi telefon ieri (23 Noiembrie) si l-a primit astazi. Voua vi se pare fair?

    Mi se spune la telefon ca, comenzile se iau in ordine cronologica…cum naibii cand eu ti-am platit de o saptamana si nimic si altul il plateste ieri si il primeste azi.

    “Multumesc” Emag pentru tratamentul acordat clientilor!