iPhone 8 are Primele Reduceri Reale dupa Black Friday

iPhone 8 ar eprimele reduceri reale disponibile abia dupa ce s-a terminat Black Friday 2017 in Romania, preturile fiind mai mici decat la lansare.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au primele reduceri reale in aceasta pagina, insa asta abia dupa ce Black Friday s-a terminat, pentru ca in timpul campaniei telefoanele nu erau atat de ieftine. Probabil compania Apple a restrictionat posibilitatea de a oferi telefoanele cu reducere in cadrul acestui eveniment, insa asta conteaza mai putin acum deoarece ele sunt acum mai ieftine decat pretul de baza.

Noile telefoane ale companiei Apple au fost lansate oficial la mijlocul lunii septembrie, iar atunci n-au avut parte de succes foarte mare, dar a fost nevoie de doua luni pentru ca preturile sa scada. In aceasta idee, in momentul de fata putem cumpara iPhone 8 si iPhone 8 Plus cu reduceri adevarate pentru ca Apple trebuie sa si vanda telefoanele sale in Romania.

Separat de acel magazin care are iPhone 8 si iPhone 8 Plus in reducere, veti gasi telefoanele la preturi mai mici si in aceasta pagina, unde mai sunt reduceri de Black Friday. Vorbim despre preturi mai mici decat cele de la care au fost vandute telefoanele in momentul lansarii din Romania, insa m-as fi asteptat ca ele sa fie oferite asa inainte de Black Friday, nu abia de acum.

Indiferent de asta, daca nu ati cumparat de Black Friday vreun iPhone 8 si iPhone 8 Plus, atunci o puteti face acum la preturi mai mici decat cele la care au fost vandute pana acum modelele. As vrea sa spun ca asta e inceputul reducerilor la iPhone 8 si iPhone 8 Plus in Romania, insa nu cred ca preturile se vor schimba prea mult pana de Craciun si daca asteptati, s-ar putea sa ramaneti dezamagiti.

iPhone 8 reduceri romania