Flanco. Black Friday. Reducerile Continua Astazi

Flanco continua campania de reduceri Black Friday si in acest weekend, magazinul avand cateva sute de mii de produse cu oferte foarte bune acum.

Inca de acum mai bine de o saptamana cei de la Flanco au anuntat ca dau startul campaniei de Black Friday in aceasta pagina si am vorbit despre foarte multe reduceri oferite de catre ei. Cateva sute de mii de produse au fost in oferta magazinului detinut de catre cei de la eMAG, iar pana in prezent vanzarile nu par sa fi dezamagit, sau cel putin aceasta ar fi situatia oficiala.

Asara cei de la Flanco si-au actualizat oferta pentru Black Friday cu o gama foarte variata de produse noi care beneficiaza de promotii, iar o buna parte dintre ele inca sunt in oferta acum. Vorbim despre televizoare cu reduceri de pana la 3000 de LEI, fie ca sunt Smart, OLED, LCD, functioneaza cu Android, webOS, sunt HD, Full HD, sau chiar 4K si 3D.

Telefoanele au deasemenea reduceri foarte bune, inclusiv pentru cele mai recente modele ale Apple sau Samsung, promotiile din aceasta pagina fiind de pana la 1000 de lei. Flanco nu se teme sa ofere in aceasta campanie de Black Friday si reduceri la tablete, de la aceeasi producatori, pentru ele promotiile fiind ceva mai mici, de pana la aproximativ 700 de LEI.

Flanco. Black Friday. Reducerile continua astazi

Black Friday la Flanco continua pentru intregul weekend, magazinul online urmand trendul tuturor celorlalte care s-au gandit sa ofere promotii pentru romani si dincolo de 18 noiembrie. Separat de cele de mai sus, exista electrocasnice mari cu reduceri de cateva mii de LEI, adica frigidere, masini de spalat, congelatoare, aparate frigorifice, aragazuri si multe altele.

Nu va temeti, pentru ca Flanco are reduceri foarte bune inclusiv la laptop-urile prezente in stocul de Black Friday, din aceasta pagina, indiferent de producator, acestea ajungand pana la 3000 de LEI. Componentele pentru calculatoare au deasemenea parte de promotii foarte bune pentru cei interesati, diverse produse din aceste categorii fiind oferite cu preturi mai mici cu pana la 50%.

Produsele pentru casa si gradina, cele pentru ingrijire personala, electrocasnicele pentru bucatarie, smartwatch-urile si alte gadget-uri sunt in reducere acum. Black Friday la Flanco inca mai ofera suficient de multe promotii icnat sa merite sa verificati oferta, asa ca va recomand sa o faceti cat inca mai e disponibila.

Flanco reduceri Black Friday