Fashion Days Black Weekend cu Reduceri Black Friday

Fashion Days continua reducerile de Black Friday intr-o noua campanie promotionala numita Black Weekend, promotiile fiind totusi la fel de bune.

Black Weekend a inceput astazi la Fashion Days in aceasta pagina, magazinul online continuand seria reducerilor inceputa de Black Friday, doar ca sub o cu totul alta denumire. Cei de la Fashion Days au pregatit 1 milion de produse pe care sa le vanda cu ocazia Black Friday, insa desigur ca n-au reusit sa faca asta, exact precum eMAG, asa ca au decis sa faca o alta campanie promotionala.

Fashion Days a pornit Black Weekend dimineata si are campania activa pana in cursul zilei de luni, oferind promotii extrem de bune pentru foarte multe produse din oferta. Vorbim despre reduceri cu preturi ca de Black Friday pentru ca au ramas mai bine de jumatate din stocurile alocate pentru acest eveniment si ele trebuie sa se vanda cumva catre clientii din Romania.

In aceasta idee, vorbim despre sute de mii de produse care au in continuare reduceri la Fashion Days, haine, obiecte de incaltaminte si accesorii pentru ele fiind disponibile in momentul de fata. Conform magazinului online, Black Weekend are reduceri de pana la 90% in aceasta pagina pentru produse, deci vorbim practic despre promotii ca de Black Friday, doar ca oferite dupa eveniment.

Fashion Days Black Weekend cu reduceri Black Friday

Pentru ca Fashion Days stie si cat de greu e sa gasesti ceva care sa iti placa, a creat in aceasta pagina o categorie cu Best Sellers, adica produsele cele mai populare de Black Friday. Acolo veti avea produsele care au avut parte de cele mai bune preturi promotionale la magazin in campania de ieri, multe dintre ele fiind disponibile si astazi pentru cei interesati de oferte.

Black Friday la preturile Fashion Days in acest weekend este valabil la brand-urile care au fost si in campania initiala, adica : Burberry, Valentino, Versace 19.69, Jimmy Choo, Rado. Special pentru această campanie, au fost făcute achiziții din categoriile bijuterii cu diamante, genti și accesorii de lux, de la branduri precum Clogau, Prada și Montblanc, Frey Wille, respectiv Carl F. Bucherer.

Fashion Days este cel mai mare magazin de fashion din Romania, iar pentru Black Weekend aveti inclusiv retur gratuit, asa ca orice veti cumpara, veti putea returna fara a plati.

Fashion Days Black weekend reduceri black friday

1 COMENTARIU