Milioane de Cartele gasite in niste Saci in Bucuresti

Cateva milioane de cartele SIM au fost descoperite in 5 saci abandonati de catre doua persoane, politia preluand cazul si cartelele cu pricina.

Daca va intrebati de unde vin milioanele de clienti ai operatorilor de telefonie mobila, ei bine nu trebuie sa va uitati mai departe de sectorul 3 din Bucuresti. Acolo au fost gasiti 5 saci cu cateva milioane de cartele ale operatorilor de telefonie mobila din Romania, acestia fiind aproape de a fi incarcati intr-o masina de catre doi barbati inainte de a fi opriti de un bun samaritean.

Glumesc, desigur, clientii operatorilor fiind reali, insa la fel de reale sunt si aceste cateva milioane de cartele de la, aparent, toti marii operatori din tara noastra. Printre cartele se afla si unele de la Cosmote, care a disparut de 3 ani de zile, deci vorbim despre ceva neobisnuit, mai ales ca barbatii care urmau sa incarce sacii in masina au fugit cand au fost intrebati ce fac.

Cele cateva milioane de cartele de telefonie mobila au ajuns in posesia politiei, dupa ce au facut o plimbare pe la DNA, insa ramane intrebarea privind rolul lor pe acest pamant. Barbatul care le-a gasit sustine ca a incercat unele dintre ele si erau functionale, semn ca probabil urmau sa fie folosite la ceva, altfel barbatii care le incarcau n-ar mai fi fugit.

Ca sa fiu sincer, e destul de ciudat acest cas, dar este primul din Romania in care atat de multe cartele de telefonie mobila sunt descoperite intr-un singur loc. Sunt destul de sigur ca politia nu va spune de ce au fost ele adunate, iar nimeni altcineva nu va pune prea multe intrebari, asa ca e posibil ca in curand sa vedem  crestere masiva in randul clientilor unor operatori de telefonie mobila.

“Descoperire cel puţin ciudată făcută de un bărbat din Bucureşti! Omul a găsit pe o stradă cinci saci plini ochi cu cartele SIM. Bărbatul a văzut cum doi indivizi încarca într-o maşină sacii însă când i-a confruntat aceştia au luat-o la fugă. Curios, bărbatul a vrut să vadă ce este în sacii abandonaţi de cei doi indivizi , aşa că i-a desfăcut. Nu mare i-a fost mirarea când a văzut că înăuntru erau milioane de cartele SIM.”

milioane cartele SIM Romania

13 COMENTARII

  1. simplu zaone, de cand se tot vorbeste de legea aia Big Brother si din pacate nu au temei legal pentru introducerea ei, probabil acum au un temei legal, acum mai ales ca bunul samaritean cine stie al cui este si de unde stia el exact ce e in acei saci? Din pacate mai suntem si persoane care stim ce invart anumite persoane la nivel inalt si cum serviciile de securitate se ocupa de specula pentru a face bani din afaceri murdare si nu numai in loc sa isi faca treaba pe ceea ce sunt angajati si platiti din banul public cu salarii incepand de la cel mai mic de 2500lei net si ajung la aproape 10000 lei sau si peste un colonel, dau si eu un exemplu.

  2. Au fugit la vrăjeala, asta era și ideea sa le lase la îndemâna cuiva sa le facă publice, vedem ce iese din asta…câteva milioane de cartele nu fura nimeni, astea urmau sau au fost folosite

  3. Zaone văd ca dai cu seen la com, când este vorba de a repara aplicația asta……. cel puțin nu mi mai bat capul și ai dau dezinstal

  4. In primul rand ca sa fie “milioane” trebuiau sa fie doar cartela sim fara ambalaj…altfel niciodata nu ar incapea “milioane” in 5 saci ….deci clar folosite ori expirate … daca erau expirate este simpla explicatia…. stranse de gunoieri de pe la magazine etc … crezand ca poate poate au credit… dupa care si-au dat seama ca sunt expirate si au scapat de ele cumva …si asta la sfatul unui prieten “bunul samaritean” ( ba va ia garda daca va prinde cu atatea cartele ,zice ca sunteti teroristi) … cunoastem toti oameni redusi mintal .

  5. erau doar sim-uri fara holder fara nimic si erau normale nu micro nu nano, deci clar is cartele mai vechi dupa cum se vedea in filmare plus ca sunt x explicatii care nu vreau sa intru in detalii citeste postul meu mai de sus si analizeaza mai bine, din pacate pentru unii si din intamplare din clipa cand am aflat ca a ars buretele in colectiv am stiut ca a fost stropit cu ceva foarte inflamabil si anul trecut mi s-a confirmat iar autoritatiile au musamalizat incet incet ancheta, acelasi lucru si cu simurile, dar e posibil sa am dreptate sau sunt eu mai prost asa de fel si gandesc prostii, ce zici

  6. iti spun eu la ce, la crearea de conturi false, gen gmail, gen facebook,etc unde cer confirmare telefonica. Iar dcamerii cu aceste conturi reusesc sa faca ce au ei nevoie… Se cumpara cartele in draci.