Milioane de Cartele gasite in niste Saci in Bucuresti

Cateva milioane de cartele SIM au fost descoperite in 5 saci abandonati de catre doua persoane, politia preluand cazul si cartelele cu pricina.

Daca va intrebati de unde vin milioanele de clienti ai operatorilor de telefonie mobila, ei bine nu trebuie sa va uitati mai departe de sectorul 3 din Bucuresti. Acolo au fost gasiti 5 saci cu cateva milioane de cartele ale operatorilor de telefonie mobila din Romania, acestia fiind aproape de a fi incarcati intr-o masina de catre doi barbati inainte de a fi opriti de un bun samaritean.

Glumesc, desigur, clientii operatorilor fiind reali, insa la fel de reale sunt si aceste cateva milioane de cartele de la, aparent, toti marii operatori din tara noastra. Printre cartele se afla si unele de la Cosmote, care a disparut de 3 ani de zile, deci vorbim despre ceva neobisnuit, mai ales ca barbatii care urmau sa incarce sacii in masina au fugit cand au fost intrebati ce fac.

Cele cateva milioane de cartele de telefonie mobila au ajuns in posesia politiei, dupa ce au facut o plimbare pe la DNA, insa ramane intrebarea privind rolul lor pe acest pamant. Barbatul care le-a gasit sustine ca a incercat unele dintre ele si erau functionale, semn ca probabil urmau sa fie folosite la ceva, altfel barbatii care le incarcau n-ar mai fi fugit.

Ca sa fiu sincer, e destul de ciudat acest cas, dar este primul din Romania in care atat de multe cartele de telefonie mobila sunt descoperite intr-un singur loc. Sunt destul de sigur ca politia nu va spune de ce au fost ele adunate, iar nimeni altcineva nu va pune prea multe intrebari, asa ca e posibil ca in curand sa vedem  crestere masiva in randul clientilor unor operatori de telefonie mobila.

“Descoperire cel puţin ciudată făcută de un bărbat din Bucureşti! Omul a găsit pe o stradă cinci saci plini ochi cu cartele SIM. Bărbatul a văzut cum doi indivizi încarca într-o maşină sacii însă când i-a confruntat aceştia au luat-o la fugă. Curios, bărbatul a vrut să vadă ce este în sacii abandonaţi de cei doi indivizi , aşa că i-a desfăcut. Nu mare i-a fost mirarea când a văzut că înăuntru erau milioane de cartele SIM.”

milioane cartele SIM Romania