iPhone X, Apple Watch 3 in TOP 10 Electronice in 2017

iPhone X si Apple Watch 3 au fost listate in topul celor mai bune produse electronice lansate in cursul anului 2017 pentru consumatorii globali.

iPhone X si Apple Watch 3 au fost plasate in top 10 cele mai bune produse electronice ale anului 2017, cei de la Time Magazine facand aceasta selectie foarte interesanta. Conform lor, iPhone X este al doilea cel mai bun produs electronic lansat in anul 2017, in timp ce Apple Watch 3 se plaseaza pe pozitia a 9-a dupa Xbox One X, care poate fi precomandat din Romania de aici.

Printre inovatiile majore ale iPhone X care au fost laudate se numara Face ID, ecranul care se intinde pe intregul panou frontal, dar si performantele foarte bune. iPhone X a fost intrecut de catre Nintendo Switch in acest top, consola companiei japoneze avand mai multe inovatii importante decat telefonul companiei Apple, in opinia celor de la TIME.

Samsung Galaxy S8 nu a fost uitat de catre cei de la TIME, produsul companiei coreene ocupand pozitia a 5-a, el fiind acum oferit cu reduceri masive in aceasta pagina. In ciuda faptului ca a schimbat practic perceptia lumii cu privire la telefoanele care au ecrane ce acopera tot panoul frontal, Samsung Galaxy S8 nu a avut totusi inovatii suficiet de importante, in oponia celor de la TIME.

Interesant este si ca TIME lauda includerea conectivitatii 4G in Apple Watch 3 si o considera o inovatie majora, desi alte smartwatch-uri au asemenea functii de ani de zile. Este adevarat totusi ca Apple Watch 3 este de departe cel mai popular smartwatch de pe planeta, insa Apple mai are foarte multe de imbunatatit la el, chiar da se vinde extrem de bine.

“Yes, it’s expensive. Yes, you’ll probably have a hard time getting your hands on one. And yes, Android did it first. But the iPhone X’s edge-to-edge screen and facial recognition system will undoubtedly set a new standard for phones to come. For one, Apple’s Face ID system, even despite the security concerns, is already being used in more creative ways than Samsung’s facial identification tech. Third-party apps like Snapchat and Warby Parker are taking advantage of the iPhone X’s face-mapping technology to project realistic masks over your eyes or select glasses that suit your face’s shape. That, combined with a sharp camera, long battery life, and large screen packed into a more palatable size, make Apple’s iPhone X a top pick.”

 

3 COMENTARII