Vodafone. Internet GRATUIT indiferent de Retea

Vodafone ofera internet gratuit in reteaua Supernet 4.5G indiferent de reteaua din care face parte clientul care foloseste internetul pe telefonul mobil.

Astazi cei de la Vodafone au anuntat o campanie promotionala extrem de interesanta pentru Craciun, oferind internet gratuit pentru romani, indiferent de reteaua pe care o folosesc. Conform informatiilor de azi, cei de la Vodafone ofera pana la 30 GB de internet mobil gratuit pentru romanii care navigheaza de pe propriile telefoane mobile, chiar daca o fac din alte retele.

Vorbim aici despre faptul ca printr-o aplicatie speciala a celor de la Vodafone, traficul de internet facut de catre romani este monitorizat si in baza lui se acorda bonusuri de trafic in reteaua proprie. La fiecare 30 de zile operatorul acorda pana la 30 GB de trafic in propria retea pentru romani, indiferent in ce retea isi fac ei traficul de internet in momentul de fata.

Pentru a fi accesat, acest bonus de trafic trebuie folosita o cartela Vodafone de la bun inceput, numarul de telefon de pe ea trebuind introdus in aplicatia respectiva. Pe acel numar se va cumula traficul de internet gratuit, care poate fi mai apoi folosit cu respectiva cartela, deci persoanele care vor sa se foloseasca de beneficiu nu o pot face direct de pe cartelele altor operatori.

Vodafone. Internet GRATUIT indiferent de Retea

Traficul este oferit in reteaua Supernet 4.5G, iar campania de acum este continuarea uneia din vara numiat Net Folosesti, Net primesti, acei clienti urmand a primi in continuare bonusurile. De altfel, toti clientii Vodafone care vor sa profite de aceasta promotie o pot face fara probleme pe propriile cartele, insa bonusul va fi acordat numai pe o cartela Vodafone, nu si pe abonament.

Cei care aduna traficul o pot face de pe orice abonament, sau cartela, dar numai daca au instalata aplicatia netprimesti in telefoanele lor in acest moment si introduc numarul de telefon al cartelei pe care se aduna traficul. Avand in vedere ca traficul este oferit la viteze 4.5G, va fi interesant de vazut ce fel de cifre va anunta operatorul cand la finalul campaniei.

Ideea celor de la Vodafone este foarte interesanta si cred ca va avea foarte mare succes intr-o Romanie in care mai toata lumea cauta sa gaseasca internet mobil gratuit.

vodafone internet gratuit supernet 4.5g retea

8 COMENTARII

  1. Da, nu se înțelege explicit dar ne’am obișnuit cu stilul ;). Ideea e ca, in 4.5G sunt compatibile putine telefoane, deci e ca si cum nu ar fi! In plus, nu vrei știi daca acea aplicație contorizeaza traficul real