BLACK FRIDAY 2017 la Vodafone – Reducerile Bune

Vodafone a dat startul Black Friday 2017 cu o zi mai devreme decat restul magazinelor online, iar ofertele sale sunt pe masura asteptarilor, cel putin deocamdata.

0

Black Friday 2017 a inceput deja la operatorul de telefonie mobila Vodafone, in aceasta pagina fiind listate promotiile cele mai bune pe care acesta le are disponibile pentru clientii sai. V-am anuntat inca de ieri in legatura cu intentia celor de la Vodafone de a oferi Black Friday 2017 pentru clienti cu o zi inaintea celor de la eMAG, iar rezultatul il vedem astazi.

Inca de ieri operatorul de telefonie mobila a anuntat ca pentru aceasta campanie a Black Friday 2017 va avea disponibile reduceri foarte variate la o gama surprinzator de mare de produse. Vodafone are in momentul de fata foarte multe telefoane disponibile chiar si de la 0 LEI, iar aici includem si iPhone, un anunt fiind facut ca inclusiv produsele Apple vor fi oferite in acest mod.

Vodafone a promis ca in campania de Black Friday 2017 va avea reduceri de pana la 240 de euro inclusiv la iPhone 8, sau Samsung Galaxy S8, in functie de abonamentul ales la achizitie prin aceasta pagina. Stiti cu totii ca iPhone 8 este unul dintre cele doua noi modele de telefoane pe care Apple le-a lansat in aceasta toamna, iar el se pare ca va beneficia de o reducere considerabila.

BLACK FRIDAY 2017 la Vodafone – Reducerile Bune

In momentul de fata cei de la Vodafone au reduceri foarte bune de Black Friday 2017 la multe telefoane Android, abonamente si pachete speciale. Partea interesanta este ca Vodafone vinde telefoanele Samsung impreuna cu televizoare anul acesta, o schimbare destul de mare fata de ceea ce a facut in alti ani, insa orice se poate vinde online in momentul de fata.

Black Friday 2017 pentru Vodafone inseamna reduceri la telefoane mobile, abonamente si accesorii, iar in aceasta pagina le aveti disponibile pe toate, deci veti avea de unde sa alegeti viitorul vostru telefon mobil. Desigur ca reducerile cele mai bune sunt oferite in cazul abonamentelor cumparate de Black Friday, asa ca uitati-va bine la oferta.

Ceea ce vedeti astazi va fi suplimentat in cursul zilei de maine, 17 noiembrie, cand are loc adevaratul eveniment de Black Friday 2017 la operatorul de telefonie mobila.

Black Friday 2017 reduceri Vodafone