iPhone 8. Noi Probleme Raportate cu Ecranul

iPhone 8 Plus are raportate noi probleme cu ecranul, clientii companiei americane raportandu-ne pe forumurile de discutii ale celor din Cupertino.

Apple nu scapa de problemele telefoanelor iPhone 8 si iPhone 8 Plus, iar dupa cele ale bateriilor umflate, se pare ca acum exista si probleme cu ecranul celui de-al doilea model. Mai exact, tot mai multi clienti ai companiei Apple se plang din cauza faptului ca iPhone 8 Plus are un ecran ce refuza sa raspunda la unele comenzi in anumite momente, totul intamplandu-se aleator.

Se pare ca, din senin, ecranul iPhone 8 Plus nu raspunde la comenzi, exceptand controlarea functiilor disponibile prin Control Center, lucru destul de ciudat. Problema pare sa fie una software, nu hardware, deoarece un simplu restore o rezolva temporar, ea reaparand tot din senin si generand frustrare foarte mare in randul clientilor companiei Apple.

Numarul celor care se plang de aceasta problema a iPhone 8 Plus este destul de mic deocamdata, insa primele plangeri au inceput sa apara la doar cateva zile dupa lansarea telefonului. De atunci si pana acum problemele nu au fost rezolvate de catre compania Apple, asa ca nu se stie in ce masura s-ar putea rezolva ele, mai ales ca nu se plange suficient de multa lume deocamdata.

iPhone 8: noi probleme raportate cu ecranul

iPhone 8 Plus nu este un telefon tocmai ieftin, dar problemele care sunt raportate cu ecranul nu sunt tocmai 100% noi pentru compania Apple. Chiar si pe iPhone 7 plus am intampinat unele probleme din cauza carora ecranul se bloca, dar doar timp de cateva secunde, in foarte rare cazuri fiind necesara repornirea telefonului pentru ca lucrurile sa revina la normal.

“Did an iCloud restore of my data. Worked fine for a few hours. Then, when trying to tap an app icon on the home screen the phone was unresponsive. Force touch also didn’t work. No response to any swipes or presses or taps on the home screen. BUT, what is interesting is the fact that I can still access Control Center, Notifications, and put the screen to sleep with the power button, and use the volume buttons. Even tapping functions in the Control Center works, like the flashlight, or toggling Bluetooth or Wi-fi, for example. But you cannot open any apps from the home screen or swipe to other home screens.”

In aceasta situatie simpla repornire a iPhone 8 Plus nu rezolva problema, utilizatorii fiind obligati sa faca restore pentru a-si putea folosi telefoanele din nou. Desigur ca Apple inlocuieste unitatile cu probleme pe care clientii le aduc in Apple Store, insa mai departe de atat ar trebui sa apara o rezolvare printr-o actualizare disponibila pentru iOS.

Compania Apple rezolva, de obicei, destul de repede problemele produselor sale, insa in cazul iPhone 8 Plus nu s-a prea grabit sa faca asta pentru noi. Ma indoiesc totusi ca problema va ramane complet nerezolvata, dar nu se stie cat va mai dura pana cand se va intampla asta.

iPhone 8 Plus probleme ecran