iPhone 8. O noua Baterie Umflata a fost Raportata

iPhone 8 ajunge din nou in atentia presei din cauza unei noi baterii umflate care a fost raportata de catre un client, el avand unitatea schimbata.

Apple este din nou in centrul atentiei zilele acestea dupa ce o noua baterie umflata a fost raportata pentru un iPhone 8, insa de aceasta data in Coreea de Sud. Se pare ca un client al Apple a cerut inlocuirea unui nou model de telefon intr-un service autorizat deoarece bateria acestuia s-a uflat si a crapat carcasa, iar mai jos puteti vedea cum arata telefonul cu pricina.

Compania Apple a inlocuit respectivul telefon iPhone 8 fara discutii si clientul a plecat acasa multumit de rezolvarea problemei, insa avem in fata un nou caz al unui telefon cu probleme. Compania Apple a recunoscut in fiecare caz ca investigheaza problemele raportate de catre clienti, dar nu a recunoscut vreodata ca exista o problema globala cu telefoanele sale.

Este de altfel si foarte logic sa vedem ca Apple nu recunoaste asta, mai ales ca numarul de telefoane iPhone 8, sau Plus, care sunt afectate de probleme este mai mic de 10, cel putin din raportarile media. In aceasta idee, compania Apple nu are o problema reala cu aceste telefoane, ci doar un procent foarte normal de unitati defecte, avand in vedere cate milioane s-au vandut pana acum.

iPhone 8. o noua baterie umflata a fost raportata

Problema maimare pentru compania Apple sta totusi in faptul ca autoritatile din Coreea de Sud se gandesc sa investigheze telefoanele celor din Cupertino. Vorbim despre un iPhone 8 cu o baterie umflata si un exces de zel din partea coreenilor, dar poate ca e normal sa protejeze Samsung, care anul trecut s-a facut de rusine cu telefoanele sale explozive, la propriu.

iPhone 8 baterie umflata coreea

Pana acum nicio tara din lume nu si-a pus problema de a investiga telefoanele Apple pentru posibil risc de explozie, mai ales ca nici macar unul nu a explodat. In Coreea de Sud parerile par sa fie diferite pentru iPhone 8, desi anul trecut autoritatile au lasat multe bombe telefoanepe strazi fara sa se gandeasca la faptul ca ar putea fi multi clienti afectati.

iPhone 8 a fost lansat in septembrie, nu se vinde prea bine in momentul de fata, insa chiar si asa, compania Apple genereaza totusi incasari destul de bune de pe urma sa. Acest caz vine l cateva saptamani dupa ultimul, asa ca nimeni nu trebuie sa se ingrijoreze.

““Gap between the front and the back of iPhone 8 widened as the battery swelled and I was even able to see the top of iPhone 8’s sound button. Although I did not see any possibilities of heating or explosion, I was pretty showed to see this problem that I used to see only from foreign news. Although this case that happened in South Korea is a slight problem, we can carry out formal inspections based on legal grounds or order for recalls if the same case happens in other parts of South Korea.”

17 COMENTARII

  1. Eu am vazut un iPhone 7 la O2 în Pasing – Munchen umflat și mergea înca ?îmi pare rau ca nu am facut o poză. I-am spus vânzatorului iar el mi-a spus că “ E Apple nu are nimic “

    Așa ca nu-i o problemă atât de mare daca nu explodează … sunt errori de fabricație când se face în productie mare

  2. In articol era vorba DOAR de iphone 8 , ce legatura are iphone X in acest context ?!? ….pai da ….stim doar sa spunem SUPER …in rest ….brain YOC :)))???