eMAG. Galaxy S8. Reduceri MARI dupa Black Friday

Samsung Galaxy S8 are la eMAG noi reduceri bune desi Black Friday s-a terminat la magazin, el continua pentru foarte multe alte magazine online din Romania.

Black Friday s-a terminat la eMAG, dar nu si in restul Romaniei, iar Samsung Galaxy S8 este in continuare la reducere cu preturi foarte bune la magazinul online, in aceasta pagina fiind disponibile noi promotii pentru cei interesati sa cumpere telefonul mobil la preturi mult mai mici decat in mod normal.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus sunt ambele disponibile la pret redus in momentul de fata la eMAG, oferta magazinului online incluzand toate modelele pe care compania coreeana le are in momentul de fata in vanzare pentru clientii din intreaga lume.

eMAG are foarte multe promotii pentru telefoanele Samsung in momentul de fata, insa in aceasta pagina veti gasi reducerile cele mai mari pentru seria Samsung Galaxy S8, preturile fiind mai mici cu pana la 700 de LEI, fiind cu doar cativa zeci de LEI mai mari decat cele inregistrate de Black Friday.

Separat de telefoanele Samsung Galaxy S8, eMAG are in vanzare in momentul de fata si alte cateva zeci de modele ale producatorului, reducerile pentru acestea ajungand pana la 1200 de LEI in momentul de fata, unele modele fiind la fel de ieftine precum eraud e Black Friday, vinerea trecuta.

eMAG are deasemenea si foarte multe alte promotii disponibile in magazinul sau online acum, zeci de mii de produse fiind oferite la pret redus astazi.

eMAG. Galaxy S8. Reduceri MARI