Samsung Galaxy S9. SPECIFICATIILE si Cand apare

Specificatiile pentru Samsung Galaxy S9 au fost prezentate oficial in cursul noptii trecute multumita unor informatii oficiale venite de la compania coreeana.

Aseara Samsung Galaxy S9 a avut specificatiile tehnice dezvaluite impreuna cu data la care va aparea pentru prima oara intr-o prezentare facuta de catre coreeni. Ni se tot spune de ceva vreme ca noul telefon va fi prezentat mult mai devreme decat isi imagineaza lumea, iar aseara am aflat ca la CES 2017 el va fi prezentat pentru prima oara.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat cel putin partial in cadrul CES 2017, deoarece Samsung ar intentiona in continuare sa faca o prezentare in martie pentru telefon. In aceasta idee, e posibil ca la aceasta conferinta mondiala din Las Vegas sa aiba loc doar o prezentare pentru partenerii coreenilor, nu neaparat una de presa.

Coreenii au obiceiul de a face asta cu noile telefoane, iar Samsung Galaxy S9 ar putea fi prezentat doar partenerilor, dar va fi o dezamagire. Primele informatii despre specificatiile telefonului sugereaza faptul ca va fi un upgrade minor, design-ul sau urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbat fata de modelul anterior.

Samsung Galaxy S9 – specificatiile tehnice si cand va fi prezentat

Un ecran cu diagonala de 5.8 inch se va regasi in continuare in Samsung Galaxy S9, in timp ce versiunea Plus va avea un Infinity Display cu diagonala de 6.2 inch. Un procesor produs folosind un proces de fabricatie de 10nm va fi deasemenea utilizat, Qualcomm Snapdragon 845 si Exynos 9810 urmand a fi chip-urile utilizate.

Partea interesanta, spre deosebire de versiunea anterioara este ca Samsung Galaxy S9 va copia iPhone in specificatiile oferite. Modelul mic va avea 4 GB RAM si o camera standard, iar modelul Plus va avea o camera duala si 6 GB RAM, deci coreenii vor copia modelul Apple in totalitate, exceptand portul audio de 3.5mm, care va ramane.

Ambele modele ale Samsung Galaxy S9 vor avea in continuare 64 GB spatiu de stocare, insa camerele vor fi verticale, deci cititorul de amprente va fi orientat spre centrul carcasei. In final, noua serie va avea difuzoare stereo AKG si va continua sa vina cu DeX, lansarea putand avea loc in luna martie, asa cum stia cam toata lumea.

Samsung Galaxy S9 specificatii