iOS 11 – Trucuri pentru Interfata iPhone X

Doua trucuri pentru interfata iOS 11 din iPhone iti vor permite sa faci modificari pe care compania Apple nu le permite in mod normal pentru utilizatori.

Stim cu totii ca iOS 11 nu este cel mai bun sistem de operare pentru telefoane mobile, cautarea perfectiunii aducand probleme mai mari pentru Apple decat ati crede. Multumita modificarilor facute de Apple, astazi avem ocazia de a vedea o serie de trucuri pentru interfata iPhone X care permit ascunderea dock-ului si plasarea iconitelor oriunde dorim.

Totul are la baza folosirea unor wallpaper-uri speciale pentru iOS 11, ele fiind diferite pentru a modifica interfata iPhone 8 sau cea a iPhone X din cauza ecranelor diferite. Pentru a ascunde dock-ul va trebui sa folositi un wallpaper si sa activati functia Reduce Motion, Reducere Miscare, iar la final veti avea intregul dock ascuns in interfata.

Pentru plasarea iconitelor in orice zona a ecranului iOS 11 va trebui doar sa folositi un screenshot din telefonul vostru si acest website care va permite sa creati iconite false. Acele iconite vor fi folosite pentru a crea spatii goale intre iconitele din telefoanele voastre, iar asa puteti aranja toate iconitele din telefoane dupa bunul vostru plac, asa cum Apple nu permite.

iOS 11 – 2 trucuri pentru Interfata iPhone X

4 COMENTARII