Cum Instalezi Difuzoare Iluminate in iPhone

Daca te-ai gandit vreodata sa-ti transformi telefonul iPhone intr-o mini discoteca, atunci in clipul video de mai jos ai si demonstratia unei asemenea realizari, trebuie sa recunosc, neobisnuite. Vorbim despre instalarea unor beculete pentru iluminarea grijalelor de la baza telfoanelor iPhone 7, iPhone 8 si a vechilor modle ale companiei Apple.

Sub acele grilaje se afla un singur difuzor, insa iluminarea poate fi instalata pentru ambele grilaje, ea fiind actionata in momentul in care telefonul emite sunete. Puteti vedea si ca iluminarea este facuta in diverse culori, astfel ca veti uimi orice persoana care se afla in preajma voastra cu cea mai inedita modificare pentru telefoanele iPhone.

Ca sa fiu complet sincer, doar din China putea aparea un mod de acest gen, pentru ca nicaieri altundeva nu poti vedea lucruri de genul acesta. Pretul led-urilor pe care trebuie sa le montati, aparent foarte usor, in carcasa iPhone este de doar 5 dolari, plus transportul, asa ca nu veti cheltui foarte multi bani pentru a o face.

6 COMENTARII