iPhone 8 are noi Probleme cu Apelurile Telefonice

Apple nu scapa de probleme cu iPhone 8 si iPhone 8 Plus, clientii sai plangandu-se in continuare de dificultati in a face apeluri telefonice cu ele.

Ziua si problema pare sa fie regula pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus, deoarece astazi vorbim despre noi dificultati raportate de catre utilizatori in folosirea telefoanelor Apple. mai exact, conform plangerilor facute de catre utilizatori pe forumurile de discutii ale Apple, cele doua telefoane nu se descurca prea bine in a face apeluri telefonice.

Problemele iPhone 8 si iPhone 8 Plus au legatura atat cu difuzorul care are un sunet foarte redus, cat si cu microfonul, care nu pare sa preia cuvintele chiar atat de bine. Posesorii acestor modele ale iPhone spun ca fie interlocutorii nu ii aud atunci cand vorbesc, fie aud foarte incet persoanele ce la celalalt capat al firului, dar numai in anumite situatii.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus au probleme cu apelurile telefonice, insa nu si cu cele VoIP, deoarece se pare ca in aceasta situatie apelurile se fac fara probleme pentru utilizatori. Aceasta discrepanta sugereaza faptul ca totul este o problema software, cel mai probabil cu microfoanele care au menirea de a anula zgomotele ambientale in timpul apelurilor telefonice.

iPhone 8 are noi probleme cu apelurile telefonice

Problemele pentru iPhone 8 si iPhone 8 Plus au inceput cu iOS 11.0.2 si au continuant pana in iOS 11.1.1, chiar si cu inlocuirea telefoanelor cu defecte. Apple este constienta de problema, inlocuieste unitatile afectate, insa asta nu-i prea ajuta pe clienti deoarece ei se lovesc de exact acelasi lucru dupa ce incep sa-si foloseasca telefoanele.

“Just got a new iPhone 8 (updated to ios 11.0.2) upgraded from iPhone 6.  When making a call if not talking directly into the mic the person on the other end cannot hear me (or my voice volume is drastically lower).  This occurs when even slightly moving the phone away from my mouth or rotating the phone slightly up or down.  My father has the same problem with his iPhone 8, even returned it and got a new one, same problem.  Switching to speaker phone solves the problem. Also noting it does not happen all the time and a hard reset can fix it for a bit but then it goes back to the bad behavior.”

Dupa cum prea bine stiti, iPhone 8 si iPhone 8 Plus au avut dupa lansare probleme cu sunete statice care se auzeau in timpul apelurilor, insa ele au fost rezolvate in iOS 11.0.2. Se pare totusi ca nu toata lumea are o experienta buna cu telefoanele, deoarece ele nu se descurca prea bine nici cand vine vorba de a vorbi la ele.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus nu s-au vandut prea bine pentru ca au fost lansate in umbra iPhone X, insa aceste probleme nu ajuta deloc la cresterea vanzarilor pentru ele. Compania Apple ar putea totusi sa le rezolve cu actualizari software, insa ramane de vazut in ce masura va dori sa faca asta din moment ce pana acum nu a facut-o.

probleme apeluri iPhone 8

24 COMENTARII

  1. La mine pe X nu este nicio problema de niciun fel, un telefon perfect. Dezvoltatorii însă se mișcă încet cu compatibilitatea pe noul ecran

  2. Este adevarat,folosesc iphone 8 plus si se aude incet in casca,tin volumul la maxim ca sa aud cat de cat,in paralel folosesc iphone 7 care tin volum la jumatate si se aude perfect

  3. Mda.. la iphone 7 plus …exact ce descrie domnu’ in articol.. pe whatsapp etc. microfonul merge perfect chiar si daca vorbesti de la 3 metrii de telefon, pe telefonie daca nu este microfonul langa gura –si este cam greu sa fie lipit si difuzorul si microfonul– partea cealalta aude foarte incet chiar in valuri. Am dezactivat “noise reduction” si tot asa. Alta problema este ca in momentul in care initializez un apel cealalta parte primeste apelul cu numar ascuns cu toate ca in meniu este bifata optiunea…dupa debifare si rebifare o perioada suna cu numarul afisat dupa care din nou cu numar ascuns. Telefonul are IOS 11.0.3 .
    Daca are cineva vre-o sugestie …merci.

  4. “Probabil”, “se va” , cine știe… Toate la viitor, cu speranța, care moare ultima. Păcat de compania asta…

  5. Exact. A cam luat-o in jos. Dar na fanaticii se știu eu care încă mai spera. Știi zicala aia speri mata dar speri degeaba. Deși sunt fan Apple ( nu fanatic ) recunosc ca Apple o ia in jos.

  6. Problema aceasta o am și eu la 6S, dar idioții de la Apple nu fac, sau nu pot face, nimic in rezolvarea ei. Am discutat pe chat, de trei ori, cu ei. Sincer, pe zi ce trece ajung tot mai mult la părerea ca este muuuuult marketing in produsele lor.

  7. Ce sa mai zic de cablul de alimentare original. După nici un an, nefiind scos din priza, deci fără solicitări repetate, a crăpat izolație exterioara. Așa ca….folosesc un cablu Samsung cu adaptor lightning.

  8. Inovatie. Primul telefon la care nu poti vorbi….de fapt ce rost are? Mai bine dai mesaje. Urmatorul iphone nici nu o sa mai aiba microfon si casca.