Prima Pagina Apple Watch Apple Watch – Comparatia Performantelor tuturor Modelelor

Apple Watch – Comparatia Performantelor tuturor Modelelor

Apple Watch are toate cele 4 modele comparate intr-o demonstratie de forta menita sa ne spuna care dintre ele este cel mai rapid dintre toate.

Toate modelele Apple Watch apar astazi intr-o comparatie foarte interesanta care ne arata ce fel de performante ofera fiecare model in parte. Dintre toate cele trei modele lansate pana acum de catre Apple, Seria 3 este cel mai rapid, el fiind urmat, in functie de test, de catre Seria 1, Seria 2 si in final primul model, care are performante extrem de slabe, asa cum stie toata lumea.

Apple Watch 3 are nevoie de 2 minute si 10 secunde pentru a porni, versiunile 1 si 2 de catre 3 minute, in timp ce primul model are nevoie de peste 5 minute pentru a porni. Partea interesanta, pe care multi dintre voi probabil o stiti, este ca Apple Watch Seria 1 este mai rapid decat Apple Watch Seria 2 in anumite task-uri, lucru neobisnuit.

In jocuri si utilizare azilnica Apple Watch 3 ramane rege, Apple Watch Seria 2 il urmeaza si apoi Seria 1, in timp ce primul model e cel mai slab. Apple Watch Seria 1 este si modelul care se incalzeste cel mai tare in utilizarea zilnica, chiar si in comparatie cu primul model, insa reda si cel mai incet suntele in comparatie cu restul modelelor.

Acestea fiind spuse, alegerea unuia sau a altuia depinde de voi, iar aici le gasiti cu reduceri de pana la 1200 de LEI in acest weekend.

 • melinte

  Cum faci diferenta din 0 si 1??
  Stie cineva

 • Cristi

  Pe interiorul ceasului, dacă este seria 1, va scrie series 1, dacă este 0 va scrie doar din ce material este construit.

 • amfetamin

  Buna intrebare,și eu știam ca a fost primul Apple watch apoi seria a 2-a iar acum ultimul seria 3.

 • icetkk

  Când au lansat Series 2, au făcut upgrade și la ceasul vechi, punându-i procesor dual core. L-au numit Series 1.

  Așa că avem:
  Apple Watch (prima generație, numită în videoclip Series 0)

  Apple Watch Series 1 (prima generație reiterată cu procesor dual core) și Apple Watch Series 2

  Apple Watch Series 3

  Pe toate scrie ce serie sunt (Series 1, 2, 3), mai puțin pe primul, originalul, pe care nu scrie nimic, căci încă nu introduseseră sistemul de numerotare.