Instagram – 3 Functii Majore Testate pe iPhone si Android

Instagram testeaza in momentul de fata o serie de functii noi pe care utilizatorii le asteapta de cativa ani de zile pe iPhone si Android.

Instagram pregateste cateva surprize majore pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania din spatele, celebrei platforma de socializare testand cateva schimbari pe care mai nimeni nu le preconiza. Prima dintre ele este un buton numit Regram, acesta permitand repartajarea continutului publicat de catre persoanele pe care le urmarim, sau le gasim.

Practic, Instagram vrea sa ofere un buton similar cu cel retweet disponibil pentru Twitter, utilizatorii putand partaja pe propriile conturi continut publicat de catre alte persoane. In prezent acest lucru nu este posibil intr-o formula simpla, fiind necesara descarcarea continutului in prealabil in conturile noastre inainte ca el sa fie publicat in cont.

Instagram regram

A doua schimbare importanta pe care o pregateste Instagram este optiunea de a folosi imagini animate GIF in story-urile pe care le publicam zilnic, dar dintr-o baza de date predefinita. Puteti vedea in clipul video de mai jos cam cum arata aceasta optiune, compania Instagram neparand sa permita folosirea oricarui tip de imagini gif.

Practic aceasta functie va permite doar folosirea unor imagini simple, dar e foarte posibil ca in viitor functionalitatea sa fie extinsa si pentru alte tipuri de imagini gif.

Instagram intentioneaza deasemenea sa permita arhivarea story-urilor publicate de catre noi, aceasta schimbare fiind una majora pentru compania care nu dorea sa ofere asemenea functii. Practic, story-urile care pana acum dispareau la o zi dupa publicare vor putea fi arhivate de catre noi pentru a putea fi revazute la o data ulterioara.

Instagram arhivare story

Nu se stie deocamdata cand vor fi disponibile toate aceste schimbari noi pentru aplicatia Instagram, dar cel mai probabil nu va dura foarte mult pana cand le vom vedea.