iPhone SE 2 Concept arata Telefonul aproape Perfect

iPhone SE 2 apare astazi in, probabil, cel mai bun concept de pana acum, el aratand un telefon care are sanse mari de a fi realizat de catre Apple in acest mod.

iPhone SE 2 apare astazi intr-un concept care ne arata un telefon aproape perfect, iar asta prin prisma schimbarilor care sunt facute in raport cu actualul model al telefonului. Puteti vedea in imaginile de mai jos ca vorbim despre un iPhone SE 2 care are un ecran ce-i acopera intregul panou frontal, asa cum se intampla la iPhone X.

iPhone SE 2 are deasemenea vizibil si un decupaj in partea superioara a ecranului, acolo urmand a fi integrata o camera TrueDepth pentru folosirea Face ID in viata de zi cu zi. Practic, vorbim despre panoul frontal al unui iPhone X inghesuit in carcasa unui iPhone SE, iar asa a iesit iPhone SE 2, ceea ce-ar putea face si Apple in primavara anului 2018.

iPhone SE 2 ar putea ramane cu acelasi design precum actualul model, simpla crestere a diagonaleie cranului fiind o schimbare suficient de mare pentru a moativa un upgrade. Desigur ca nimeni nu stie daca iPhone SE 2 va arata intr-adevar asa, insa daca Apple va lansa un asemenea produs, vor exista extrem de multi oameni interesati de el.

Voi ati cumpara un iPhone SE 2 care arata precum cel din clipul video de mai jos ?