Cand vrea Apple sa Lanseze iPhone SE 2

iPhone SE 2 este in proces de dezvoltare in cadrul Apple in momentul de fata, iar lansarea oficiala este deja anuntata de catre surse apropiate partenerilor.

Astazi iPhone SE 2 revine in centrul atentiei la doar cateva saptamani dupa ce am vazut noi informatii publicate in legatura cu telefonul Apple pe care nu chiar atat de multi fani il asteapta. Conform unor noi informatii aparute in cursul acestei zile, noul telefon urmeaza sa fie asamblat de catre partenerii Apple in India.

Wistron este compania care asambleaza actuala versiune a telefonului, iar iPhone SE 2 va fi asamblat tot acolo de catre indieni. In ceea ce priveste lansarea telefonului, ei bine aici nu avem o data certa, dar este de asteptat ca el sa ajunga pe piata undeva in cursul primaverii anului 2018, deci probabil dupa o prezentare in martie.

Apple a prezentat iPhone SE pe data de 21 martie a anului 2016 si a actualizat seria in aceeasi luna a acestui an, deci succesorul este asteptat in aceeasi luna a anului 2018. In ceea ce priveste hardware-ul, s-ar parea ca urmatorul model al seriei va include un chip A10 Fusion din iPhone 7, 2 GB RAM, minim 32 GB spatiu de stocare si restul componentelor din iphone 7.

Cand vrea Apple sa lanseze iPhone SE 2

iPhone SE 2 trebuie sa fie ieftin pentru a avea succes, iar asta impune reciclarea unor componente de la telefoane vechi, nu de la modelele noi, precum iPhone 8. Separat de design, foarte interesant va fi de vazut si ce fel de design va alege compania Apple pentru viitorul model al seriei, multi crezand ca va semana cu cel al iPhone X.

“Apple will pass the first half of next year released iPhone SE 2 new machines, storm emerging markets, ignite next year with non-Apple Apple “war machine” the first war. It is understood that the iPhone SE 2 new machine by Wistron exclusive OEM, the fastest trial production by the end of next year, the first quarter of next year began heavy volume, stand firmly iPhone’s third largest assembly plant status. “

Nimeni nu stie deocamdata cum va arata iPhone SE 2, sau nici cand se va lansa sigur, dar este clar ca telefonul este in proces de dezvoltare la compania Apple si isi va face aparitia in 2018. In mod surprinzator, seria atrage vanzari foarte bune, desi tendinta consumatorilor este de a alege smartphone-uri cu ecrane tot mai mari.

In ecosistemul Apple exista foarte multi fani care prefera dimensiunile mici ale iPhone SE, iar iPhone SE 2 ar putea fi la fel de mare, dar ar putea include si un ecran de 4.7 inch. Acestea sunt, desigur, doar asteptarile noastre, insa e foarte probabil ca realitatea sa nu difere prea mult, mai ales ca lumea vrea de mult acest telefon.

iPhone SE 2 lansare Apple