Apple a anuntat cele mai bune aplicatii ale anului 2017

Apple a anuntat astazi cele mai bune aplicatii si jocuri ale anului 2017 pentru iPhone si iPad, lista fiind completata si de alte recomandari de aplicatii.

Astazi compania Apple a anuntat lista celor mai bune aplicatii ale anului 2017, iar aici vorbim nu doar despre aplicatii normale, ci si despre jocuri care pot fi instalate pe iPhone sau iPad. Apple prezinta nu doar cele mai bune aplicatii, ci si topurile pentru muzica, filme, sau carti, oferindu-le clientilor posibilitatea de a descoperi continut grozav, ratat in 2017.

Pentru cele mai bune jocuri si aplicatii ale anului, cei de la Apple au impartit totul in doua categorii, in aplicatii pentru iPhone si iPad, promovand 4 titluri in momentul de fata. Cum au ales titlurile nu se stie, dar vorbim cel mai probabil despre o combinatie intre review-uri, numarul de descarcari si veniturile generate pentru dezvoltatori.

Conform celor de la Apple, acestea sunt cele mai bune aplicatii si jocuri ale anului 2017 :

  • Cea mai buna aplicatie a anului 2017 pentru iPhone: Calm
  • Cel mai bun joc al anului 2017 pentru iPhone: Splitter Critters
  • Cea mai buna aplicatie a anului 2017 pentru iPad: Affinity Photo
  • Cel mai bun joc al anului 2017 pentru iPad: The Witness

Separat de astea, compania Apple a publicat o lista si cu aplicatiile care au fost in trend in anul 2017, lista fiind una foarte selecta, asa cum era si de asteptat, de altfel. Toate aceste recomandari de aplicatii le gasiti in AppStore pe iPhone si iPad, pe care va trebui sa le accesati singuri.

Apple cele mai bune aplicatii jocuri 2017