Houdini iOS 10 semi-jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad

Houdini este o solutie de semi-jailbreak lansata pentru iOS 10 - iOS 10.3.2 pe toate telefoanele iPhone si iPad care inca le mai au instalate.

14

Houdini este o noua solutie de semi-jailbreak pentru iOS 10, care este compatibila cu orice versiune pana la iOS 10.3.2, doar ca este limitata si compatibila numai cu iDevice-urile de 64 biti. Vorbim despre prima solutie de semi-jailbreak lansata vreodata, iar asta inseamna ca ea nu ofera toate beneficiile unei solutii de jailbreak, ci doar unele dintre ele.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Houdini nu face jailbreak complet pentru iPhone si iPad, ci doar unul partial, fara a avea privilegii de administrator si fara acces la sistemul de fisiere al telefoanelor. Asta inseamna ca tweak-urile care vor functiona cu el sunt limitate, dar unele modificari cosmetice vor fi posibile dincolo de limitele pe care compania Apple le impune celor fara jailbreak.

Houdini suporta orice versiune a iOS de la iOS 10 la iOS 10.3.2, dar numai iDevice-urile cu chip de 64 biti, adica de la iPhone 5S si tabletele iPad lansate dupa el. Aceasta limitare cu procesoarele de 64 biti a existat pentru cam toate solutiile de jailbreak recente, asa ca era de asteptat sa vedem una similara acum si ar trebui sa fim obisnuiti cu asta.

Houdini poate fi descarcat de aici, in versiune beta, dar nu prea vad de ce v-ati bate capul cu o solutie de semi-jailbreaj.

https://www.youtube.com/watch?v=47qcGsslwA0