Prima Pagina jailbreak Houdini iOS 10 semi-jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad

Houdini iOS 10 semi-jailbreak a fost lansat pentru iPhone si iPad

Houdini este o solutie de semi-jailbreak lansata pentru iOS 10 - iOS 10.3.2 pe toate telefoanele iPhone si iPad care inca le mai au instalate.

14

Houdini este o noua solutie de semi-jailbreak pentru iOS 10, care este compatibila cu orice versiune pana la iOS 10.3.2, doar ca este limitata si compatibila numai cu iDevice-urile de 64 biti. Vorbim despre prima solutie de semi-jailbreak lansata vreodata, iar asta inseamna ca ea nu ofera toate beneficiile unei solutii de jailbreak, ci doar unele dintre ele.

Houdini nu face jailbreak complet pentru iPhone si iPad, ci doar unul partial, fara a avea privilegii de administrator si fara acces la sistemul de fisiere al telefoanelor. Asta inseamna ca tweak-urile care vor functiona cu el sunt limitate, dar unele modificari cosmetice vor fi posibile dincolo de limitele pe care compania Apple le impune celor fara jailbreak.

Houdini suporta orice versiune a iOS de la iOS 10 la iOS 10.3.2, dar numai iDevice-urile cu chip de 64 biti, adica de la iPhone 5S si tabletele iPad lansate dupa el. Aceasta limitare cu procesoarele de 64 biti a existat pentru cam toate solutiile de jailbreak recente, asa ca era de asteptat sa vedem una similara acum si ar trebui sa fim obisnuiti cu asta.

Houdini poate fi descarcat de aici, in versiune beta, dar nu prea vad de ce v-ati bate capul cu o solutie de semi-jailbreaj.

14 COMENTARII

  1. Ios 11.1.1 e cel mai ok in acest moment , multumita unor colegi de pe forum il am pe iph 7 si aici ramanem , baterie buna , fara buguri . “Prea bun , prea ca la tara “ chiar e super ok si daca inca e semnat va recomand.

  2. o Prostie totală…
    sunt doar niște Amatori care au nevoie de Atenție..
    că poate poate (prostimea) (ps. și ieu inclus;) ar vedea un JB pe ios 11
    DAR HaPPLE a Cumpărat cu Banii de la noi (prostimea) mai toată LUMEA JAILBREAK

  3. tont sigur nu sunt. Ma refeream ca daca nu iti permiti sa iei un iphone care sa ruleze bine si fluid ios 11, mai bine raman la ios 10. Prefer sa am satisfactia utilizarii unui telefon inca fluid si fara probleme, decat sa fac update la ios 11 si plin de frustari.

  4. Tinerel. Eu am iphone 7 si nu fac update la ios 11 din diferite motive. Nu are nici o legatura cu banii. Ai cam dat cu bâta in balta cu comentariul tau. Mai bine taceai.

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here