iPhone XC Concept ne arata evolutia iPhone 5C

iPhone XC concept ne arata cum ar putea evolua iPhone 5C din modelul actual de telefon mobil intr-unul ieftin, dar pe placul multor clienti Apple.

iPhone XC, un telefon pe care nimeni nu l-a prevazut vreodata in viitorul companiei Apple, apare astazi intr-un concept foarte interesant care incearca sa ne arate cum ar putea evolua iPhone 5C. In imaginile de mai jos puteti vedea ideea unui cunoscut grafician, Martin Hajek, care ne uimeste cu un concept foarte interesant ce-ar putea fi totusi transformat candva intr-un produs real.

iPhone XC combina elementele unui iPhone X cu cele ale unui iPhone 5C, adica intre un iPhone scump si unul ieftin, iar rezultatul final este surprinzator de interesant. Inlocuind carcasa din sticla cu una din plastic colorat, iPhone XC poate deveni o solutie ieftina pentru foarte multi dintre fanii companiei APple care nu-si permit sa cumpere modelul de 1000 de dolari, dar vor totusi ceva.

iPhone XC nu este un telefon pe care Apple il are acum in dezvoltare, sau care va ajunge imediat pe piata, dar putem spera ca nu va dura foarte mult pana cand il vom vedea. Apple poate lansa iPhone XC ca un nou experiment, asa cum a fost si iPhone 5C, iar el ar putea avea succes destul de mare pentru ca si iPhone 5C a fost destul de bine vandut.

iPhone XC concept

iPhone XC concept 4

iPhone XC concept 3

iPhone XC concept 2

iPhone XC concept 1

iPhone XC concept 5

4 COMENTARII