iPhone 2018 – Acestea vor fi cele 3 noi Modele

iPhone 2018 inseamna 3 noi modele foarte asteptate de catre clienti, ele urmand a schimba din nou intreaga oferta pe care cei din Cupertino o au disponibila.

In 2018 compania Apple va lansa trei noi modele ale iPhone, unul cu ecran de 5.8 inch, unul cu ecran de 6.1 inch si un al treilea cu ecran de 6.5 inch, iar in imaginea de mai jos le puteti vedea. Modelele cu ecrane de 5.8 inch si 6.5 inch vor fi din aceeasi serie cu iPhone X, adica vor fi premium, in timp ce modelul cu ecran de 6.1 inch va fi unul “de buget” pentru ca va avea ecran LCD si carcasa din aluminiu.

Practic oferta iPhone pentru anul 2018 va arata precum in imaginea de mai jos, compania Apple urmand a diversifica serios lucrurile fata de anul acesta intr-o schimbare complet neasteptata. Desi se astepta ca iPhone SE 2 sa fie lansat in 2018, nimeni nuc redea pana recent ca Apple ar putea lansa un model care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, foarte mare in raport cu cel de 4 inch din iPhone SE.

iPhone XS si iPhone XS Plus vor semana extrem de mult cu iPhone X, design-ul urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbat, exceptie facand modelul Plus, care va fi complet nou. In momentul de fata Apple are o oferta oarecum similara cu cea de mai jos, doar ca modelul de 5.8 inch este cel mai mare dintre cele 3 lansate anul acesta, dar optiunile oferite in materie de ecran sunt similare.

2017 a fost un an cu o surpriza majora din partea Apple pentru fanii iPhone prin lansarea iPhone X, insa 2018 va aduce o schimbare cel putin la fel de mare prin aparitia modelului Plus. Todata, nici iPhone SE 2 nu trebuie desconsiderat, el urmand a fi unul dintre modelele care va avea cautare extrem de mare multumita ecranului cu diagonala foarte generoasa.

iphone 2018 oferta

34 COMENTARII

  1. Hai ca e tare.. S8+ aduce a telecomanda cum era poreclit 5 când a apărut, iar viitoarele iPhone deja devin palete ca și Samsung ??

  2. Cu tot respectul pentru munca depusa,va urmaresc de ceva timp,dar….chiar nu puteti sa va abțineti de la aberatii?in fiecare zi “boom” : noua funcție pe s9 noua camera,noua pwla pe nu stiu ce device ce inca nu e lansat!chiar ne credeti prosti pe toti?cei doi mari producători Apple si Samsung au zeci de oameni ce se ocupa in blocarea scurgerilor de informatii.uitati-va la toate articolele ce le-ați publicat despre iphone x pana sa fie lansat.nici unul nu a avut nici o relevanta.asa ca mai usor cu stirile woow

  3. Păi nu mai sunt palete, nici farfurii, sau cel puțin le-au crescut degetele ??
    Imaginează-ți că pentru ei, Galaxy S2 cu ecran de 4,3 inci era paletă…

  4. Succe? serios, Note este un succes in vanzari? ce bou,samsung vinde cele mai multe cele mici low-mid range, dupa care cele din seria galaxy S si abia pe ultimul loc cu vanzari de cateva milioane doar seria Note….iti va arata Apple ce inseamna succes ..

  5. “cei doi mari producători Apple si Samsung au zeci de oameni ce se ocupa in blocarea scurgerilor de informatii”
    glumesti nu? erai ironic nu?
    inseamna ca acei oameni cel putin la iphone X sunt 0 sau nu exista…la fel si la samsung, stii cam tot cu 1 luna inainte de prezentarea oficiala

  6. Pai te rog frumos arata-mi si mie un articol care sa vb depre iphone x înainte de lansare si sa o “nimereasca”! Care a fost marea schimbare la Iphone fata de generatiile anterioare? Ecranul! Cu breton!si acum da putin timpul înapoi si adu-ti te rog aminte cate articole ai vazut cu iphone X din asa zise scurgeri de informatii! A “prezis ” vreunul adevarata fata a modelului sus-specificat?asa ca macar sa abereze pe tema hardware sau software,caci la design nici unul nu a nimerit.pana sa apara S8 am vazut pe putin 30 de “fete” din informații scurse..

  7. Omule unde erai in luna august,deci cu o luna inainte de prezentarea iphone x, cand astia de la apple prin scaparea firmware de la honepod am aflat TOT DESPRE iphoneX . De la design si functii ios etc?? Acum te-ai trezit?
    La fel si acum,la anul vom avea 100% 3 modele. Acest analist are surse adevarate 90%
    El a zis in februarie cum va fi iphone x… atatea machete au aparut si toate s-au transformat in realitate

  8. Spre rusinea mea,nu am vazut acel articol.scz de rigoare.dar trebuie sa admiti ca in ultimele zile cel putin ai vazut din diferite “surse” , modelul de s9 .cel putin eu m-am saturat.prefer sa-mi satisfac plăcerea abia dupa lansare.indiferent de marca sau model

  9. NU,dar mă amuză cat de ipocriți sunt unii utilizatori de iphone.Imi amintesc cum erau maro pe la gura pe aici când scotea concurenta un telefon mai mare,iar acum pupa in dos ecranele mamut.Dar,daca mă gândesc bine,nu e ceva ieșit din comun,unii oameni sunt făcuți doar pentru a fi planeta populata.

  10. Ipocritul site-ului nu se mai plange nici de dimensiunea de tabletă, nici ca Apple mareste diagonala si nici vorba sa zica vreun fanatic de copiat.

  11. pai unul dintre ei a fost Viorel cand in 2009, zicea ca e super sa avem asemenea display..iar dupa multi ani , o arde cu Note 5

  12. Sper din ios12 sa te lase daca esti tu de acord sa dll sau sa faci update si daca are peste 150MB ,si fara sa fii pe wifi
    Cei ce au net aproape nelimitat nu ar trebui sa fie limitati de asta. Ok iti da un mesaj de atentionare dar sa te lase

  13. De la bun început dețin si Samsung și iPhone dar când văd prosteală asta cu cel mai bun iPhone creat vreodată , wow am adăugat NFC ,wow încărcare wireless care apropo trebuie sa mai dai niște bani ca sa meargă gen Incarcator , de Samsung ce sa zic update-URI la SF. Așteaptă mult și bine. Și oricum pentru ei atât timp cât se vinde nu le pasa de părerea ta sau a mea . Știți cum este “Dacă merge……”
    Si doar am învățat . Vrei libertate i-ați Samsung , vrei securitate i-ți iPhone

  14. “modelul cu ecran de 6.1 inch va fi unul “de buget” pentru ca va avea ecran LCD si carcasa din aluminiu”

    Asta înseamnă că iPhone 6, 7 sunt budget, comparativ cu restul produselor competitoare.

  15. Și acum nu mai e paletă?
    Iphone 7 plus este mai mare decât Note 1, iar ce e mai mare decât o paletă este un capac de cazan.

  16. Ce repede uita unii cat se injoseau pe aici cu articole de toata jena in care dadeau de pamant din toata pozitiile cu ecranele oled.Acum,ca Apple a implementat in iphone oled,hmm,perceptia s-a schimbat.

  17. Este adevărat! Măcar e bine că în sfârșit se recunoaște faptul că iPhone cu ecran IPS și carcasă de aluminiu este low budget.