iPhone 2018 – Acestea vor fi cele 3 noi Modele

iPhone 2018 inseamna 3 noi modele foarte asteptate de catre clienti, ele urmand a schimba din nou intreaga oferta pe care cei din Cupertino o au disponibila.

In 2018 compania Apple va lansa trei noi modele ale iPhone, unul cu ecran de 5.8 inch, unul cu ecran de 6.1 inch si un al treilea cu ecran de 6.5 inch, iar in imaginea de mai jos le puteti vedea. Modelele cu ecrane de 5.8 inch si 6.5 inch vor fi din aceeasi serie cu iPhone X, adica vor fi premium, in timp ce modelul cu ecran de 6.1 inch va fi unul “de buget” pentru ca va avea ecran LCD si carcasa din aluminiu.

Practic oferta iPhone pentru anul 2018 va arata precum in imaginea de mai jos, compania Apple urmand a diversifica serios lucrurile fata de anul acesta intr-o schimbare complet neasteptata. Desi se astepta ca iPhone SE 2 sa fie lansat in 2018, nimeni nuc redea pana recent ca Apple ar putea lansa un model care are ecran cu diagonala de 6.1 inch, foarte mare in raport cu cel de 4 inch din iPhone SE.

iPhone XS si iPhone XS Plus vor semana extrem de mult cu iPhone X, design-ul urmand a ramane in cea mai mare parte neschimbat, exceptie facand modelul Plus, care va fi complet nou. In momentul de fata Apple are o oferta oarecum similara cu cea de mai jos, doar ca modelul de 5.8 inch este cel mai mare dintre cele 3 lansate anul acesta, dar optiunile oferite in materie de ecran sunt similare.

2017 a fost un an cu o surpriza majora din partea Apple pentru fanii iPhone prin lansarea iPhone X, insa 2018 va aduce o schimbare cel putin la fel de mare prin aparitia modelului Plus. Todata, nici iPhone SE 2 nu trebuie desconsiderat, el urmand a fi unul dintre modelele care va avea cautare extrem de mare multumita ecranului cu diagonala foarte generoasa.

iphone 2018 oferta