Gwen Stefani a Incalzit Atmosfera la Petrecerea de Craciun a Apple

Gwen Stefani, una dintre cele mai cunoscute artiste la nivel global, a fost invitata pentru a canta la petrecerea de Craciun organizata de catre compania Apple pentru angajatii sai. Cei de la Apple organizeaza de 2 – 3 ori pe an petreceri de acest gen si de fiecare data invita artisti foarte importanti pentru a sustine concerte.

Foarte multi dintre angajatii Apple de la sediul din Cupertino au fost prezenti in zona centrala a campusului pentru a vedea concertul, iar Tim Cook a fost deasemenea acolo. El si ceilalti oameni din conducerea Apple s-au distrat cu angajatii, asa cum fac de obicei, doar ca acum nu mai avem filmari cu Tim Cook dansand.

Avand in vedere ca Apple colaboreaza in mod frecvent cu o gama variata de artisti pentru Apple Music, e normal sa faca atat de multe evenimente.

View this post on Instagram

#apple #appleworldturkey #applemuseumsmryna #applecampus #beerbash #gwenstefani #Bir Beer Bash etkinliği daha çoşkuyla sona erdi.Apple’ın gelenek haline getirdiği bir nevi bu tip motivasyon buluşmaları büyük talep görüyor.Sponsor yiyecek ve içecek firmaları bir araya gelerek aynı zamanda kendi reklamlarını yapıyorlar.Ünlü sanatçıların davet edildiği organizasyon birbirinden güzel ve eğlenceli anlara sahne oluyor. #applenews #applehaber #applecollection #applecomputer #applecollector #???????‍??????????❤️????

A post shared by Apple Türkiye Arşivi ?? (@appleworldturkish) on